Maden Deresi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan buralpdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 105
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,084
Ynt: Maden Deresi

Mesafe nedeniyle katılamıyoruz ama gönlümüzü ve sevgilerimizi sizlere gönderiyoruz..

İyi tatiller,

Etiketler

Merhaba bizde o civarlarda o tarihlerde kamp atmayı hedeflıyoruz bir aksilik olmazsa. Maden deresinde çadır kurulan alan (tesis var mı vs. ve koordinat bilgisi verebilir misiniz. )

Levent kardeşim bizde kalabalık gelip karavanın yanında çadırda kurmak istiyoruz bir sıkıntı olurmu. Ortak wc varmı,yiyecekleri üç günlükmü almak gerekir yoksa yakınlardan alışveriş imkanı olurmu

etezcan' Alıntı:
Mesafe nedeniyle katılamıyoruz ama gönlümüzü ve sevgilerimizi sizlere gönderiyoruz..

İyi tatiller,

çok teşekkürler :smiley:

rabbit' Alıntı:
Merhaba bizde o civarlarda o tarihlerde kamp atmayı hedeflıyoruz bir aksilik olmazsa. Maden deresinde çadır kurulan alan (tesis var mı vs. ve koordinat bilgisi verebilir misiniz. )

vallahi bende bilmiyorum, ilk kez gideceğim, bu yüzden yardımcı olamıyorum, bu buluşma önerisi bir etkinlik değil arkadaşlar, bireysel bir buluşma ve o yüzden hiçbir hazırlığımız yok, görmediğimiz bir yer, biz birkaç arkadaş gidiyoruz ve arzu eden arkadaşlarda bize katılabilir

şado' Alıntı:
Levent kardeşim bizde kalabalık gelip karavanın yanında çadırda kurmak istiyoruz bir sıkıntı olurmu. Ortak wc varmı,yiyecekleri üç günlükmü almak gerekir yoksa yakınlardan alışveriş imkanı olurmu

memnun oluruz ama dediğim gibi bilgi yok :D, biz temkinli gidiyoruz ;)
olurda bir aksi durum olursa hep beraber başka bir yere kamp atarız

EFEF' Alıntı:
Bizde bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyoruz.

memnun oluruz Faruk :smiley:

aslanahmet' Alıntı:
Sayın organizatör koordinatları alalım ;D ;D ;D meçhule yelken mi açacaz ;D

Hakan gezenbilir daha önce kamp yaptı bilgiler bu başlıkda :smiley:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=102781.msg1328666#msg1328666

Güzel bir etkinlik olacağa benzer, Sakarya da görev yaparken bir kaç kez gitmiştim maden deresine, harika bir yer...
İlgi ve itina ile takip edilir... :D :D :D

Gugıl amcaya göre, koordinatlar aşağıdaki gibi duruyor. Yanlış bir yer işaretlediysem belirtin lütfen. ::smiley:
N 41.0109°
E 30.7839°

Maden_Deresi.jpg

fsirin' Alıntı:
Gugıl amcaya göre, koordinatlar aşağıdaki gibi duruyor. Yanlış bir yer işaretlediysem belirtin lütfen. ::smiley:
N 41.0109°
E 30.7839°

Ferhat burası olmalı, gidince net koordinat veririz

arkadaşlar bendeki yolculuk planı,
çarşamba akşamı iş çıkışı hareket edip sapanca girişindeki berceste tesislerinde yatış, tahmini varış saatim 23,30-24,00
sabah kahvaltı sonrası (en geç saat 10,00) maden deresine hareket,
bu hareket planı uyan arkadaşlarla berceste de buluşup beraber gidebiliriz

Yaşasın tanıdıklarla bir buluşma sonunda.
Bana uyuyor ve inşallah geliyoruz.
Kenan YAMA

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR