M38, MB veya CJ3A araniyor

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan emrah artarslan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,585

Etiketler
Ynt: M38 veya MB willys araniyor

emrah artarslan' Alıntı:
Merhabalar
Toplayip hafta sonlari kullanmak icin M38 veya MB willys ariyorum .

Bağışlayın; Türkiye'de MB bir hayal.(Bir şekilde ithal etmezseniz)
M 38 ise 1/100.000 olasılık.
Ancak belki çok eskiden eline geçmiş ve restore etmiş biri varsa bilemem.
M38'in sivil versiyonu olan CJ3A bulma şansınız oldukça yüksek.Sadece bir kısım askeri parçaları kısmen yurt içi ve kısmen yurt dışından getirterek CJ3A yı M38'e dönüştürebilirsiniz.
Yeni aldığım bir duyuma göre Ankara Beypazarı'nda bir adet iyi durumda(yakından bakmak gerekir elbette) 1952 model CJ3A var.
İlgilenirseniz özelden telefon numarasını verebilirim.

emrah artarslan' Alıntı:
Merhabalar
Toplayip hafta sonlari kullanmak icin M38 veya MB willys ariyorum .

cj3a veya cj3b düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırız..

selamlar..

seyit' Alıntı:
Bağışlayın; Türkiye'de MB bir hayal.(Bir şekilde ithal etmezseniz)
M 38 ise 1/100.000 olasılık.
Ancak belki çok eskiden eline geçmiş ve restore etmiş biri varsa bilemem.
M38'in sivil versiyonu olan CJ3A bulma şansınız oldukça yüksek.Sadece bir kısım askeri parçaları kısmen yurt içi ve kısmen yurt dışından getirterek CJ3A yı M38'e dönüştürebilirsiniz.
Yeni aldığım bir duyuma göre Ankara Beypazarı'nda bir adet iyi durumda(yakından bakmak gerekir elbette) 1952 model CJ3A var.
İlgilenirseniz özelden telefon numarasını verebilirim.
İlginiz için teşekkür ederim haklısınız MB hayal ama bir kaç tane M38 var etrefta onlarda yüksek fiyatlılar cj3A akıla en yatkın olan. Numarayı özelden bekliyorum fiyatı biliyorsanız onu yazarsanız sevinirim.
ismailboya' Alıntı:
cj3a veya cj3b düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırız..

selamlar..
3B düşünmüyorum 3A için yardımcı oluranız sevinirim orjınale yakın olması kaydıyla tofas direksiyon, motor gibi araçlardan olmayacak malum sitelerde cok var böyle araçlardan.

Ynt: M38, MB veya CJ3A araniyor

MERABALAR. bende cj3a var orjinal motor . gayette güzel . bende topluyorum . sadece on dıffrasiyelin icindekı dişliler , celik jant ve geniş taban lastık eksıgım kaldı. düsünürseniz arayın 7500 tl

2013-01-11 14.22.29.jpg

yorgun372009' Alıntı:
MERABALAR. bende cj3a var orjinal motor . gayette güzel . bende topluyorum . sadece on dıffrasiyelin icindekı dişliler , celik jant ve geniş taban lastık eksıgım kaldı. düsünürseniz arayın 7500 tl

Sözünü ettiğiniz CJ 3A eklediğiniz fotoğraftaki jeep mi?

merhaba emrah bey bende 52 model bi yüksek kaput var.babamın arabası belkı 70lerden berı bızde babam bunu 75lerde beypazarında tepeden tırnaga yenılemiş. mesela orjınal c3a dan farkı 20 cm kadar uzun. ama şasede kaynak falan yok ben şimdi bi kaç resmını paylaşcam burda. bız buna bı 15 sene önce falan boya yapacaktık astarı attık zımpara etmıstık ama nasıp olmadı boyamak oyuzden bıraz paslanmıstır ama yanlarda falan asla çürük yoktur bılırsınız zaten sacı kalın bi araç. sadece ayak basılan yerlerde çürüme var okadar da olur. motoru söküktür ama contasına kadar hepsi vardır onuda yapmak nasıp olmadı. bu araç çekme plakalı vergısı falan yoktur kesınlıkle. eger alıcı olmazsa yaza toplamayı düşünüyürum. bewnde bıtanede uzun şase tuzla var onla ugrasıyorum su an onu yapıyorum. dedııgm gıbı araç bu. bıldııgm bıyerde bi mb var evet yanlıs yazmadım bıldıgınız mb m38 degil mb onu alırız ama bıraz fiyatlı alırız galıba 5000-6000 gibi bi meblayı gözden cıkarmak gerekıyor onu ayrıntılı konusuruz.

PICT0177.JPG

PICT0178.JPG

PICT0179.JPG

PICT0182.JPG

evet buda benım tuzlam aracı soydum dagınık görunebılır ama aracım şase bakımı =dan yapıldı saddece kaporta sıı kaldı ben sanayıde ustayım bıraz oynama yaptım mesela 10 cm defransıyellerı genıslettım weshause fren falan uydurdum. neyse bu benım aracım ama iş yogunlugu nedenıyle pek ugrasamıyorumbi kaç fotosunu atim bmv deri koltugu var ayrıyetten offroad lastıklerım var 4 adet temız cıkma. şimdi emrah bey ben bu araçların 2sini makul fıyata verebılrıım bu şekilde hanı bı arkadasınız falanda meraklıdır ikisini 7500 e veririm araç çeki plakalı dedııgm gıbı iş yogunlugundan bakmadıgım ıcın bu fıyatlarda bu araçlar. ben bi kaç resim atim detaylı olarak görürsünüz. aracın şase bakımı 4*4luk yaptım makaslarına kavıs verıldı tek tek yaptım. aracın bütün aksamı vardır.lastıkler 4 adet fotoda 3görünüyor

PICT0197.JPG

PICT0204.JPG

PICT0207.JPG

PICT0209.JPG

CIMG0583.JPG

kusura bakmayın formuda doldurdum ama böyle işte 0536 681 66 81 benım numaram he bu arada defransıyellerı genişlettim ama akislerde kaynak falan yoktur orjınal akıslerdir dip not olarak söyliyim:smiley:

CIMG0594.JPG

CIMG0601.JPG

CIMG0580.JPG

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,680
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR