emrah artarslan
Jeep Willys 1946
Merhabalar
Toplayıp hafta sonlari kullanmak için M38, MB veya CJ3A arıyorum .
Toplayıp hafta sonlari kullanmak için M38, MB veya CJ3A arıyorum .
emrah artarslan' Alıntı:Merhabalar
Toplayip hafta sonlari kullanmak icin M38 veya MB willys ariyorum .
emrah artarslan' Alıntı:Merhabalar
Toplayip hafta sonlari kullanmak icin M38 veya MB willys ariyorum .
İlginiz için teşekkür ederim haklısınız MB hayal ama bir kaç tane M38 var etrefta onlarda yüksek fiyatlılar cj3A akıla en yatkın olan. Numarayı özelden bekliyorum fiyatı biliyorsanız onu yazarsanız sevinirim.seyit' Alıntı:Bağışlayın; Türkiye'de MB bir hayal.(Bir şekilde ithal etmezseniz)
M 38 ise 1/100.000 olasılık.
Ancak belki çok eskiden eline geçmiş ve restore etmiş biri varsa bilemem.
M38'in sivil versiyonu olan CJ3A bulma şansınız oldukça yüksek.Sadece bir kısım askeri parçaları kısmen yurt içi ve kısmen yurt dışından getirterek CJ3A yı M38'e dönüştürebilirsiniz.
Yeni aldığım bir duyuma göre Ankara Beypazarı'nda bir adet iyi durumda(yakından bakmak gerekir elbette) 1952 model CJ3A var.
İlgilenirseniz özelden telefon numarasını verebilirim.
3B düşünmüyorum 3A için yardımcı oluranız sevinirim orjınale yakın olması kaydıyla tofas direksiyon, motor gibi araçlardan olmayacak malum sitelerde cok var böyle araçlardan.ismailboya' Alıntı:cj3a veya cj3b düşünürseniz yardımcı olmaya çalışırız..
selamlar..
yorgun372009' Alıntı:MERABALAR. bende cj3a var orjinal motor . gayette güzel . bende topluyorum . sadece on dıffrasiyelin icindekı dişliler , celik jant ve geniş taban lastık eksıgım kaldı. düsünürseniz arayın 7500 tl