Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CEM50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,780
Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

Adaleti sağlamak aklımızın ucundan geçmiyor değil ama iki kişi planlı bir iş cevirsen adam dövmek gibi organize suçlara giriyor. Aman dikkat fakat yolda giderken sağa sinyal vermeden nıye giriyorsun ulan kazma deyip dövmek serbest. :smiley:))) İnsanlar zorla kötü yollara başvurmak zorunda kalıyor.Kendı adeletini sağlamak gibi.
İş yapıyorsun çek alıyorsun çekin ödeme günü geliyor çek sahibi bılmem kacıncı maddeye istınaden(Hile ile zorla) cek alınmıstır dıye dılekce verıyor.Bu gibi durumlarda Bankada çekin arkasını yazmıyor Böyle bir durum yok nıye yazmıyorsun desen bile faydası yok.Adam çeki ödemiyor işin yoksa git adamdan tahsil et. Sen mağdur olmussun rezil olmussun kımsenın umrunda değil.Bu da yasaların yetersizliğinin kanıtı.

Etiketler

yavuz bey teşekkür ederim maddi kayıp umurumda degil ama çocuklarımla sürekli gittigim yerin güvensizliginin verdigi moral bozuklugu can sıkıyor

wrangler' Alıntı:
Adaleti sağlamak aklımızın ucundan geçmiyor değil ama iki kişi planlı bir iş cevirsen adam dövmek gibi organize suçlara giriyor. Aman dikkat fakat yolda giderken sağa sinyal vermeden nıye giriyorsun ulan kazma deyip dövmek serbest. :smiley:))) İnsanlar zorla kötü yollara başvurmak zorunda kalıyor.Kendı adeletini sağlamak gibi.
İş yapıyorsun çek alıyorsun çekin ödeme günü geliyor çek sahibi bılmem kacıncı maddeye istınaden(Hile ile zorla) cek alınmıstır dıye dılekce verıyor.Bu gibi durumlarda Bankada çekin arkasını yazmıyor Böyle bir durum yok nıye yazmıyorsun desen bile faydası yok.Adam çeki ödemiyor işin yoksa git adamdan tahsil et. Sen mağdur olmussun rezil olmussun kımsenın umrunda değil.Bu da yasaların yetersizliğinin kanıtı.
konuyu dagatmadan bende içimi dökmek istedim
16 sene önce sattıgımız 68 model seri2a noter şatışı yapıldı adam gidiş o gidiş 16 senedir vergi borçlarını hala biz ödüyoruz bir allahın kulu demiyorki sen bu aracı aldın artık vergisi sana ait kimden alabiliyorsa tabii 364 tl yıllık

CEM50' Alıntı:
yavuz bey teşekkür ederim maddi kayıp umurumda degil ama çocuklarımla sürekli gittigim yerin güvensizliginin verdigi moral bozuklugu can sıkıyor

Bu daha da önemli bir konu, söylecek çok şey var ama buraya yazamam.

yunus bager' Alıntı:
konuyu dagatmadan bende içimi dökmek istedim
16 sene önce sattıgımız 68 model seri2a noter şatışı yapıldı adam gidiş o gidiş 16 senedir vergi borçlarını hala biz ödüyoruz bir allahın kulu demiyorki sen bu aracı aldın artık vergisi sana ait kimden alabiliyorsa tabii 364 tl yıllık
bir dokun bin ah işite dönecekte
2000 yılında noterden sattıgım araç 1,5 yıl sonra hakkari yüksekovada zulasında 1,5 kilo eroinle yakalandı narkotige derdimi anlatana kadar başıma neler geldi bi ben bilirim

Cem benim asıl demek istedigim kanunlarla çok boşluk var sen belkide tarktörü bulsan bile ispat edemeyeceksin senin oldugunu
adamın dükkanına hırsız çamı krıp içeriye girmek isterken cam hırsızı keser hirsız 1 ay sonra yakalanır davacı olamassın çalınanları geri getiremessin hattta olmadı hırsız daha açar içeri girerken eli kesildi diye neden kepenk yokmuş dükkanda

CEM50' Alıntı:
acaba diyorum adaleti kendimiz saglasak
kafası kocaman olanlar bize kızarmı

Katılıyorum, kendin yapcende adam nerede!

Kızanıda....!!@...?@}&@@...!!??

bu tür olaylarda sakin olmak çok önemli  ..... bu tarz araçlar ve parçaları çok uzaklara taşınamaz .. yakın çevrede özellikle bu tarz araçların satıldıgı mekanlar vardır ..otogaleri gibi traktör satan yerler var bildigim kadarıyla ve onlar piyasadaki herseyden haberdardır.... bu tarz yerleri gezmek faydalı olabilir.......büyük geçmiş olsun inşallah hemen bulunur...

yakın cevrede bulamazsınız anadolunun malını batıya batınınkini doguya gönderirler bu konuda tecrübeliyim kendi iş yerimden 10 adet jeneratör çaldılar 20 gün dedektif gibi araştırdım alanları satanları takip ettim depolarını satış yerlerini buldum emniyetegidip detaylı adreslerini verdim emniyet savcılıga gidip bu şahıslar hakkında davacı ol biz birşey yapamayız dedi adalete bak 22 gün sonra tekrar geldiler götürdüler senmisin bu işin üstüne giden diye adamlar magaza açıp internetten satışbile yapıyorlar onun için oralarda hiç aramayın trakyaya gelin burdadır

Araçlar genellikle cenç oluyor birkaç araçı birbirine katıyorlar elinde ruhsatı bulunan kaza gecirmiş aracın şasesi uygun bir yerden kesilip usta kaportacılar sayesinde sağlam şaseli calıntı aracın şasesine aktarılıyor tabi darbeli kazalı aracın motoruda aynı şekilde olduğu gibi calıntı araca aktarılıyor. Oldumu sana yesyeni orjinal araç. Arabanı tanıyıp bulsan bile motora bakıyorsun farklı bir numara eee zaten şase kitabına uydurulmuş Motorun numaralarıda orjinal silinti kazıntı yok bu benim arabam deyip bir yerlerinide yırtsan olmuyor.Tek çare Teknik Üniversıteye arabayı ınceletmek onuda becerebilirsen tabi oldu ettırdın diyelim ordan gelecek raporlarında ne cıkacağı şüpheli sizin anlıyacağınız ana fikir olarak senin malını senden başka kimse koruyamaz bu böyle biline.

1,5 tonluk bir makinayı anahtarlık gibi cebimde taşıyabilseydim zaten sorun olmayacaktı

Bida söylüyorum, egeye bakkkk. Milasa bak.... Traktörcüleri ara, parça lazım bana de, birine öbürünün adını ver. Adamlar birbirine kırdır, biri korkup öter sonunda. Kim napcak onu, parça için çaldılar....

hurdacılara ve sanayi civarına özellikle çok giden arkadaşlar hepimiz çevremize bakalım bir ihtimal karşılaşabiliriz..

arkadaşım eklediğim siteye bakarmısın belki faydası olur http://www.sahibinden.com/search.php?&b[search_text]=ferrari&b[page]=1&b[sort_field]=date_first_activated&b[sort_order]=desc&c2=&c=&sListe=1&b[page]=1&c=4595&c2=4595

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,684
Kayıtlı Üye Sayımız
166,532
Kaydolan Son Üyemiz
Tanersezen

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR