Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CEM50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 48
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,802

Etiketler
Ynt: Lütfen Dikkat! Traktörüm Çalındı..

Geçmiş olsun, mal canın yongası, üzüldüm...
Ben parçası için çalındığını düşünüyorum, özellikle ege bölgesinde ferrari traktöre çok rastladım, Yunanistan' dan resmi veya kaçak çok gelmiş zamanında bunlardan, tarla yok oralarda, genelde bahçe.... Hatta balıkçı kooparatifleri kredi bile vermiş üyelerine, bunlar ve hem bahçe hem de teknede kullanılan pancar motoru tabir edilen sullama motorları için... Milas, Bodrum, Muğla, İzmir ve civarından parça ararsanız traktöre ulaşma imkanınız fazla bence.

hırsızı ya asacaksın yada keseceksin başka durduramazsın yaaa ALLAH yardımcın olsun çok çok geçmiş olsunn

ilgilenen ve dileklerini bildiren bütün gezenbilir dostlarıma çok teşekkür ederim

umarım en kısa zamanda bulursunuz cok ilginc makina

çok geçmiş olsun ancak ben fotoğrafı göremiyorum, buldunuzmu yoksa traktörü?

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim hala bir haber yok fotograf bende görünüyor

Moralini bozmak gibi olmasın ama zor bulunur Niye dersen fazla teferruata girmiyeceğim benim arabamdan bilirim bulduğum halde sahibi olduğumu ispat edemedim dolayısıyla geri alamadım.

moralimi bozacak bir şey yok olay oldugunda jandarmaya baş vurdum (jandarma bölgesi oldugu için)
başçavuştan bi dayak yemedigim kaldı yok niye alarm taktırmamışım yok niye bekçi tutmamışım vs vs vs
olay yeri meskun mahal içi işin garibi bir allahın kulu görmüyo.

yaaa görüyorsun işte o senin yaşadığın birde hırsızı tanıyıp tamam o adam o işi yapıyor zaten biz onu takip ediyoruz ama o araba senın değil biz onu incelettik deyip beni başından savan ve hırsızın dükkanında yemek yiyip içenlerde var.

CEM50' Alıntı:
moralimi bozacak bir şey yok olay oldugunda jandarmaya baş vurdum (jandarma bölgesi oldugu için)
başçavuştan bi dayak yemedigim kaldı yok niye alarm taktırmamışım yok niye bekçi tutmamışım vs vs vs
olay yeri meskun mahal içi işin garibi bir allahın kulu görmüyo.

Gelde Nasrettin Hocayı anma... İyide kardeşim bu hırsızın hiç mi suçu yok ?

acaba diyorum adaleti kendimiz saglasak
kafası kocaman olanlar bize kızarmı

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR