Lr Series 3 109 Hakkında

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan giosué Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 42,317
Ynt: Lr Series 3 109 Hakkında

giosué' Alıntı:
Cevaplarınız için Teşekkürler msjları ilk attığımdan beri araçla ilgili tecrübem oldukça arttı sağlam cıkma bır sanzımanı bir günde değiştirdik o arada baskı balatada yenilendi türk sanayi ustalarımızın becerisiyle :smiley: ön şaft sürekli çalısıyordu şimdi durdurmayı basardım araç rahatladı yakıtta ona göre biraz daha düsecektir hızda biraz artacaktır belkı

- 4 amortisör patlak 109 tip olanlar irice orjınal baktım kayalardan ama stokta yok gözüküyor ancak belkı uydurulan herhangi bir model olabılır

- Bir de yeni fark ettim ilk çalıştırmada biraz beyaz duman cıkararak çalışıyor rolantıde cıkarmıyor bıraz beklıyrsun gaz verınce cıkarıyor sonra kesılıyor gazdan cekınce beklıyınce tekrar gaz ve tekrar duman çok yoğun değil ama gözle görülüyor
eksoz yenı değişmişti birde yağ eksilme var zaten acaba contadan mı su mu kaçıyor araç lpg de çalısıyor sureklı

bu iki konudakı tavsiyelerinizi rica edicem
GEÇ OLMUŞ AMA beyaz duman fren hidroliği eksiltiyormuydu aracınız hidrolik kaçıyor olabilir fren merkezinden westinghouse tarafına ordanda hortumla karbrüratör altında emme manifolduna kaçıyor olabilir hidrolik yakıyor olabilirsiniz bende öyle oluyor şimdi :smiley:

Etiketler
Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

SON KONULAR

Geri