Lr Microcat Parça Programı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan berk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,922

Etiketler
Ynt: Lr Microcat Parça Programı

merhaba
bu programı indirdim çalışmadı (yada çalıştıramadım) başka siteden indirdim yine çalıştıramadım varmı programı çalıştıran ?
teşekkürler

Programın bir versiyonunu indirip kurmuştum , muhtemelen linkteki de olabilir. Çalışabilmesi için bilgisayarınızın ay ve yılını programın kopyalandığı tarihe ayarlamanız gerekiyor , ondan sonrası da hiç sanıldığı gibi güz3l bir program değil . Menuler son derece karışık üzerinde ihtisas yapmamış aradığınız parçayı bulmanız güç , bulduğunuz parçayı hemen otokardan sipariş etmeye çalışıyor , bir acayip program ... Ben hiç tavsiye etmem , yine en iyisi parça ve servis katologlkarının orijinal pdf formatı ...

Ben indirdim kurdum crack yamasi var orda da programin tarihini ayarliyo ama craclemeyi beceremedim islerimin yogunlugu sebebiyle cok fazla ilgilenemedim ama linkdeki prgram prof bi program kayalarda kullanilanin aynisi dediginiz gibi karisik olabilir denemekten zarar gelmez ama yinede

SON KONULAR - FORUM

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,911
Kayıtlı Üye Sayımız
166,710
Kaydolan Son Üyemiz
HANLİFE

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR