LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ata036 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 232
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,519

Etiketler
Ynt: LR Macerası Karadeniz Turu ile Devam Ediyor (Karadeniz 2010)

sevgili dost lar gezimizin 4. gününü ordu boztepede sonlandırdık. öncesinde sinop ta tanıştığımız Karadeniz Off road Kulupleri birliği başkanı Ömer bey, safranbolu off road klubü başkanı ahmet bey,samsun off road kulubü başkanı sinan bey, ordu off road klubünden başkanı kenan bey yardımcıları muhammer bey Erdinç bey, ayancık tan timur bey e yardımları için, yola ilk çıktığımız günden itibaren iyi dilekleriniz le bize destek veren sizlere çok teşekkür ederiz. boztepede hafif esen rüzgar ve sakin bir gece eşliğinde ordunun gece görüntüsünü seyrederken aynı zamanda bu gün dün neler yaptığımızı ve yarın neler yapacağımızı konuşuyoruz.Bu gün yozgat nigde ankara şehirlerinden katılımla oluşan ahmet kızılkaya yönetimin deki defender kamyonette aramıza katıldı ve sayımız 3 araca yükseldi , bu gün şehir içinde sayımız 15 araç a kadar ulaştı akşam gün batımında boz tepeye vardığımızda Pidelerimiz ayranlarımız bizi bekliyordu şehrin manzarası harika resimler için zaman yok kısıtlı imksnlsrımızls bu kadar yaza biliyoruz. tüm ekibin selamlarıyla yarın Trabzonda görüşmek üzere.

febulent' Alıntı:
sevgili dost lar gezimizin 4. gününü ordu boztepede sonlandırdık. öncesinde sinop ta tanıştığımız Karadeniz Off road Kulupleri birliği başkanı Ömer bey, safranbolu off road klubü başkanı ahmet bey,samsun off road kulubü başkanı sinan bey, ordu off road klubünden başkanı kenan bey yardımcıları muhammer bey Erdinç bey, ayancık tan timur bey e yardımları için, yola ilk çıktığımız günden itibaren iyi dilekleriniz le bize destek veren sizlere çok teşekkür ederiz. boztepede hafif esen rüzgar ve sakin bir gece eşliğinde ordunun gece görüntüsünü seyrederken aynı zamanda bu gün dün neler yaptığımızı ve yarın neler yapacağımızı konuşuyoruz.Bu gün yozgat nigde ankara şehirlerinden katılımla oluşan ahmet kızılkaya yönetimin deki defender kamyonette aramıza katıldı ve sayımız 3 araca yükseldi , bu gün şehir içinde sayımız 15 araç a kadar ulaştı akşam gün batımında boz tepeye vardığımızda Pidelerimiz ayranlarımız bizi bekliyordu şehrin manzarası harika resimler için zaman yok kısıtlı imksnlsrımızls bu kadar yaza biliyoruz. tüm ekibin selamlarıyla yarın Trabzonda görüşmek üzere.
Kısıtlı imkanlarınızla bile olsa ülkemizin değişik yörelerindeki farklı güzellikleri ve birkaç satır da olsa paylaşımlarınızı inanın özlemle takip ediyorum Bülent Bey..
Gerçekten teşekkür etmek bile boş geliyor inanın paylaşımlarınız adına..
Herşey gönlünüzce olsun..
sevgiler..

herkese iyi akşamlar bülentin dediği gibi değil inanmayın hafif demiş ama ben donuyorum :D bülent herşeyden bahsetmiş bu günlük foto yok yarın yolda giderken atacağım inşallah şimdilik 3 arabayız yarın nasip olursa 4 olacağız görüşmek üzere dondum burda yatayım yarn fotoları atarım artık :D :D

of ,Sürmene, Araklı yaklaşıyorsunuz Trabzonaaa,
Çayeli, Pazar, Ardeşen, Fındıklı, Arhavi ,Hopa (veee tabiii Sugören 'dende )))) geçeysinuzzz Batumaaa
yolunuz açık, olsunnnnn

Tarıkcım çoluk cocuk hep beraber çıkmışsın yola cesaretinden ötürü kutlarım seni..
Fako amcam yanındayken pilot ihtiyacında olmaz..
Fako amcamın yanaklarından ısırarak öpüyorum lütfen ilet kendisine
Geceler serin olur oralarda karsta sarı bir montun vardı kardeşim kullan onu yanındaysa üşümezsin.. ;)Kazasız belasız iyi seyahatler dilerim..

Ekipten son bilgi: Sedat ile buluştular, Trabzon Beşikdüzü'ne doğru gidiyorlar, manzaralar müthiş diyorlar giderken, çok hainsizniz dedim, sadece kendiniz izliyorsunuz o güzelim manzaraları ;D

arkadaşlar ; resmler ve kameraman arkadaş adına özr dilerim :smiley: Braz sizleri sıktılar :smiley:
şu sigara söz werdğim arkadaşlar hala bnm adımdan niye söz etmiyolar.. :D [şaka]
hepniz çok mütevazi insanlarsınz sizlerle tanıştğm için çok memnunm umarm sizde memnundursunz
hepnize kazasız belasız hayırlı yolculuklar dilerim..
Lütfen irtibatı koparmayalım
SaYgıLar SeLamLAr..

Yolunuz açık olsun..Karadeniz turunu 1997 yılında iki araçla bende yapmıştım..O güzel doğayı tekrar gözümüzün ve gönlümüze girdirdiğiniz için tüm ekipe canı gönülden teşekkür ederim..

Aman yavaş ve dikkatli sürün..Yolunuz tekrar açık olsun..

Selamlar..

arkadaşlar hepinize tekrar kazasız ve sorunsuz yolculuklar temenni ediyorum.bu gün kısıtlı da olsa görüşebildiğimiz için çok memnun oldum.gönül sizlerle daha fazla zaman geçirmek ve Giresun'u da sizlere gezdirmek isterdi.Bu yıl olmadı ama inşallah gelecek yıllarda yolculuk programında bize daha fazla zaman ayırırsınız.(Takipteyiz)

süpersiniz arkadaşlar, resimsiz vede habersiz bırakmayın. iyi yolculuklar ;) ;) ;)

katılıyorum size Zerrin hanım, kendileri görüyorlar o muhteşem manzaraları, valla Tarık her şekilde canlı canlı resim göndereceğim dedi ama, sanırım olmadı, araçta giderken yol boyu kameraya çekmelerini isterdim, bir taraftan yeşilllik birtarftan deniz, yol boyu bu manzarayıkameraya alarak paylaşmalarını isterdim , ekipten birinin aklına gelir bir kısım görüntüyü bizden esirgemezler inşallah,
demekki öyle kaptırıyorlarki kendilerini görüntülere, resim çekmeyi bile düşünemiyorlarrrr,veya çekmişlerdir de seyahat dönüşü paylaşacaklardırrr bundan eminim, bekleyip görecğizz

arkadaşlar hepinize tek tek cevap vermiyorum zaman çok kısıtlı şu an beşikdüzünde belediye plajındayız akşam internet çekmediği için resim atamadım bu akşam tüm bilgilerle muhteşem fotolar aekleyeceğim :D bi sorun yok tüm ekibin selamları var ordu giresun ofroad birliği harika insanlar hepsine sonsuz teşekkürler biz çok güzel karşıladı ağırladı ve yolcu etiller muammer abi bi dahakine o kameraman gelmesin yada sen beni bir yerlere götür :D :D :D :D bu irtibat kolay kolay kopmaz abiiii kenan abi sizlerede çok teşekkürler ilk esnada anam ceza yedik polis kamerayada aldık dedik ama kısa sürede olay anlaşıldı ;) akşam resimlerle olanları paylaşacağım.
selamlar tarık

Trabzon merkeze vardığınızda mutlaka Akyazı'ya çıkın... Özellikle gece muhteşem bir manzara ile karşılaşırsınız.

Sis Dağına gideceklerd bugüni, neredeler acaba ::smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR