Lr Defender Hakkında Danışma ..

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mmtunlu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 34
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,878
tricknick' Alıntı:
Oncelikle Defender surekli ariza cikarir diye bir sey yok. Elden gecmemis bir arac alirsaniz tabii ki eskiyen parcalar ariza cikaracaktir. Bu araclarin uzerinde genellikle 250,000 km den az km yoktur. Ame duzgun toplanmis bir aracta ariza daha az olacaktir.

Bununla birlikte, eger kullanim amaciniz anlattiginiz gibi ise, ve bir Defender askiniz yok ise Defender almayin. İkinci el bir Toyota pickup, Suzuki yada benzeri bir sey alin. Rahat edersiniz

Sayin tricknick,
Cevabiniz iin cok tesekkur ediyorum .. Derya beye soyledigim gibi benim korkum cikaracagi masraflarin cok pahali olup olmayacagiydi .. Defender hayranligim olmasa inanin bulasmam belki ama iste deli bir hayranligim var :smiley: . Cikaracagi masraflar di benim bilmek istedigim .. Mesela bizde bir Suzuki Grand Vitara 1.6 var tek kapi gecen gun birisi bagaji acarken bagaj acma mandali kirilmis elinde kalmis, yanilmiyorsam 160 tl gibi bir masraf cikti. Demek istedigim buydu benim .. Baska aracim var, brn kendim icin bir arac istiordum fakat gidipte normal 2. el bir arac alip 60-70 bin gibi rakamlar vermek istemiyorum .. Hep okumustu Defeder 2. arac olabilecek bir arac diye .. Bende gidip 60-70 bin vermek yerine daha hesapli bir sekilde Defender alip hem arac alma durumumu giderip hem de her zaman kafamin bir kosesinde kalacak olan Defender almayi dusundum .. Ama hep okudum "Defender almak cesaret ister" diye, meserse dogruymus :smiley:
Bu nedenle bana cikaracagi masraflarin pahali olup olmayacagini sormustum .. Tesekkur ederim ..

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Etiketler
Ok Anladim. O zaman gonul rahatligi ile alin derim. Piyasada parcasi en ucuz arazi araci Defender dir.

Hayirli olsun

Kasanın durumu çok önemli değil, orta şeker olması yeter. Motor ve yürüyen, elektrik sistemi iyi olsun zamanla gerekeni yaparsınız. Defender öyle narin değildir. Normalde sıfır masraf binersiniz ama işte sevdiriyor kendini zamanla, fırsat buldukça naz yapıyor, hediyeler ile şımartılmak istiyor. Yeni parça veya aksesuar takınca o alanda yer alan diğer parçaları da değiştirmek istiyorsunuz... Sonu malum dikkatli harcadım diyen 50, gönlümce takıldım diyen 70'lik oluyor. Sonra yavaş yavaş keşke şunu şöyle yapsaydımlar başlıyor. 110'u olan 90, 90'ı olan modeli yükseltme peşine düşüyor filan. Sonu pek yok. Arada illahlah deyip yedek klübesine bir td5 disco'ya, land cruiser'a kaçan olsa da geri geliyor çoğunlukla... Akıl fikir ile açıklanması zor yani, aklınıza düştü ise pek direnmeyin illaki biri tam olmasa da aklınızda kurduğunuz arabaya yakın bir araba yapıp trafikte yanınızdan geçecek ve bu sevda unutulduğu yerden küllerinden yeniden çok harlı biçimde canlanacak. Tam yapılı araba alsanız bile masraf yapacaksınız. Kişiselleştirmek bile yeter masraf açısından. Defender'ı en uygun koşullarda ordu kullanıyor. Sadece amacı için yağını suyunu koyup yürütüyor. Şahsi kullanımda illaki ya seversiniz ya nefret edersiniz, denemek lazım :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,816
Kayıtlı Üye Sayımız
166,614
Kaydolan Son Üyemiz
Tolga Gökova

Çevrimiçi üyeler

SON MESAJLAR