olasiliksiz
98'rav4
Arkadaşlar ankarada lpg 2.37 olmuş. Hadi hayırlısı bakalım devlet bizi daha ne kadar kazıklayacak?
Ne diyorsunuz bu işe?
Ne diyorsunuz bu işe?
valla benım burda erzurumda 2400 lpg allahın taktırı ılahısı arabyı grand crokeyle degısecektım bu zam aklımı basıma getırdı vaz geçtım Smiley
mertozzy' Alıntı:yok bu gidişle lpg leri söküp benzinle devam edeceğiz durum onu gösteriyor..
benzin daha hızlı yükseliyor. 3,9 olmuş kurşunsuz 97 oktanın litresi... lpg nin böyle olacağı belli idi. çünkü benzinden aldığı vergiyi lpg den alamıyorlardı. lpg ye rağbet artınca gelr düşmesin diye lpg yide alıştıra alıştıra 3.00 yapacaklardır.
Taksici , kamyoncu,otobüsçü, çiftçi, halk birlikte hareket etmeli, ama malesef halk afyon yutmuş gibi simurg arkadaşımın dediği gibi.Adamlarında istediği bu zaten, vur başına al lokmasını.
Yukarıda kendi mesajımda belirttiğim gibi TÜM TÜRKİYE için demiştim köylüsü kentlisi dolmuşcusu otobüscüsü dahil sonunda herkesi ilgilendiren bir konu bu kimsenin 2-3 gün ses çıkaracağını sanmam tabii umrunda olmayanlar için bişey söylemek gereksiz.Kısaca sözün özü böyle koyun gibi güdülmeye devam etmek istiyormuyuz insanların önce buna karar vermesi gerek.Karar verdikten sonra gerisi kolay en azından başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum 100 200 kişide vızıltı kalırız ama 2.000-3.000 kişi oluruz ilk seferde dikkate almazlar 2. seferde 5.000-10.000 oluruz aaaaa derler 3. seferde 50.000 100.000 de belki dank eder kafalarına biz nerede yanlış yaptık derler belki...yavuz-çelikel' Alıntı:lpg yada benzin için kontak kapattığımızı düşünün, kimin umurunda olur sizce.
Taksici , kamyoncu,otobüsçü, çiftçi, halk birlikte hareket etmeli, ama malesef halk afyon yutmuş gibi simurg arkadaşımın dediği gibi.Adamlarında istediği bu zaten, vur başına al lokmasını.
Yukarıda kendi mesajımda belirttiğim gibi TÜM TÜRKİYE için demiştim köylüsü kentlisi dolmuşcusu otobüscüsü dahil sonunda herkesi ilgilendiren bir konu bu kimsenin 2-3 gün ses çıkaracağını sanmam tabii umrunda olmayanlar için bişey söylemek gereksiz.Kısaca sözün özü böyle koyun gibi güdülmeye devam etmek istiyormuyuz insanların önce buna karar vermesi gerek.Karar verdikten sonra gerisi kolay en azından başlamak bitirmenin yarısıdır diyorum 100 200 kişide vızıltı kalırız ama 2.000-3.000 kişi oluruz ilk seferde dikkate almazlar 2. seferde 5.000-10.000 oluruz aaaaa derler 3. seferde 50.000 100.000 de belki dank eder kafalarına biz nerede yanlış yaptık derler belki...
Duydsuğum kadarıyla lpg li araçlara birde özel tüketim vergisi gelecekmiş..10 milyonluk romanyada motorine zam geldiğinde çiftçiler yolları kapatıyorlarda zammı geri çkiyor devlet