Sağolasın Abi...ufuk28' Alıntı:Gelirim tabi Hasan, Ahmet'e de geçmiş olsun
deryaderin' Alıntı:şu anda lopez diye anlattığınız yer aslında lopez değijdir. aslında lopez tabiride eksiktir, doğru tabir lopezin çayırıdır. bu yol lopezin çayırına giden 4 yoldan biridir. hoş artık çayır kalmamış ve ekili alan olmuştur offroad da kullanamıyoruz dolayısıyla artık bu yola aramızda lopez dememiz hiç bir sakıncası yok herhangi bir karışıklığa yol açmayacaktır, hikayeye gelince, ofrodçular daha önce kemerburgazdan girince çayır varya diye tabir ettikleri yerde kamp yaparken bir köpek yanlarına gelir ve ayrılmaz onlarla yer içer oynar.içlerinden biri köpeği sahiplenir ve bakmaya başlar, adınıda lopez koyar.mademki o köpek bu çayırda bulunmuştur, buranın adıda lopezin çayırıdır. bilmem hiç düşünmüşmüydünüz niye lopez deniliyor diye.
sizlerin yorumları da bizleri mutlu ediyor,kalpler bir olsun yeterberkkamu' Alıntı:arkadaşlar paylaşım için teşekkürler, bizler böyle uzaktan bu karelere bakarken sanki o anları yaşıyor gibiyiz valla emeğinize sağlık
rkayaci' Alıntı:En son birlikte gezi düzenlediğimiz yerde hatırlayanlar bilecektir, manevra esnasında arka camım kırılmıştı. Dün sigorta şirketi yerinde görmek istedi. Yeniden gittik. Sizlerin geçtiği yerde yaklaşık 1 mt lik derin yarıklar oluşmuş, su kurumuş artık tam araç kıran bir yer haline gelmiş. Dünkü çektiğim fotolar aşağıdadır. Bu arada cam katilim de resimdeki ağaçtır.
berkkamu' Alıntı:rıdvan kardeşim öncelikle geçmiş olsun, ya neyi merak ettim sigorta şirketi cam kırılması nada olay yerini görmek istiyormu ? gerçekten çok şaşırdım çünkü bende bir sigorta şirketinin hasar servisinde çalışıyorum da lütfen yannış anlama merak ettim hangi sigorta şirketi bu
rkayaci' Alıntı:Eyvallah sağolasın. Bu sigorta şirketi Anadolu Sigorta. Ama kısmen haklılar. Aracın benden önceki sahibi kasko yaptırmamış. Ben de aldıktan 1 hafta içerisinde kaza yapınca şüphelenmişler sanırım eksperin söylediği bu hatta benden beyanın dışında birde neden aldığım gün kasko yaptırmadım diye yazı bile aldılar. Bende yazdım verdim. Ben onları haklı görüyorum ama onlar şunu bilemiyorlar; Hasarım 1500 lira, kaskom muafiyetsiz tam full 2800 lira....
Sana bundan sonra çok şey danışıcam..
Saygı ve selam ile
arwin' Alıntı:Arkadaşlar konu içeriğinin dağılmaması açısından konu dışı sohbetlerimiz için...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.8680
Saygı ve sevgiyle...
arwin' Alıntı:Arkadaşlar konu içeriğinin dağılmaması açısından konu dışı sohbetlerimiz için...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=6081.8680
Saygı ve sevgiyle...