Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pancarmotorcu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 172
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,191
Ynt: Lopez ve Çiftalan'a Sezon Sonu Off-Road (23 Mayıs 2010)

31875_413588394488_638494488_4046436_7510268_n.jpg
31875_413588369488_638494488_4046432_1011998_n.jpg
31875_413588349488_638494488_4046430_7735313_n.jpg
31875_413588319488_638494488_4046426_7277904_n.jpg

Etiketler

çok yorucu olduğu kadar çokta zevkli gezi olmuş emeği geçenlere teşekkürler.

TOLGAA' Alıntı:
lopezden yine nasibimizi aldık yani . . .

arkadaşlar çok güzel bir aktivite..adrenalin son had. fakat lopez bu mevsimde yol vermesin,şaşırdım.Kışın bile kar altında sorunsuz geçtiğimiz bir yer.. ama son dönem offroad cular çoğaldı :smiley: anladığım kadarı ile giripte çırpınan çok olunca parkur fazla bozulmuş.. bu güzel kareler için çekenlerin elllerine ve emeklerine sağlık.
selamlar
Kemal

herkese merhaba ,hasn abi , selahatti- kazım , muratlar , haldun abi ve diğer herkese
daha yeni fırsat bulup resimlere bakabildim supersinizzz

yanlız, bu lopeaz olayından haberim yoktu ya böle olcanı bilsem asla erken ayrılmazzdım çok şey kaçırmışım bida hasan abinin sözünden çıkmıcam
olay bitti diye çiftalandan ayrıldım tüh tüh :smiley:
resimler güzel çamur süper , kırılan dökülen yoksa o da tabii ki süper
birkeç resimde bende var ama çoğunluğu arkadaşım onurda elime geçince hemen yüklicem
görüşmek üzere
en yakın yağmurda lopezlenelimmmm

çamur ararken 80 km ormanlarda gezdik ,sonunda çamurun bol yerini bulduk,bizim umudumuz bir gün önceden yagan yagmurdu fakat ilk etaplarda zemin çok kuru olunca son çare lopezdi,belki sizleri biraz fazla dolaştırdık ama sonun da deydi herkez büyük keyif aldı,ekip ruhu çok güzeldi ,herkezin bir birine yardımlaşması,güzeldi ,haldun abinin ve ugur arkadaşımızın emekleri çok geçti,tekrardan tüm arkadaşlara teşekkür ediyoruz
2.mahmut' Alıntı:
yanlız, bu lopeaz olayından haberim yoktu ya böle olcanı bilsem asla erken ayrılmazzdım çok şey kaçırmışım bida hasan abinin sözünden çıkmıcam
olay bitti diye çiftalandan ayrıldım tüh tüh :smiley:
resimler güzel çamur süper , kırılan dökülen yoksa o da tabii ki süper
birkeç resimde bende var ama çoğunluğu arkadaşım onurda elime geçince hemen yüklicem
görüşmek üzere
en yakın yağmurda lopezlenelimmmm

unimog larla çok girmişler çok kanallı bir yol olmuş,halen çamur durması bizide şaşırttı
KEMALS42' Alıntı:
arkadaşlar çok güzel bir aktivite..adrenalin son had. fakat lopez bu mevsimde yol vermesin,şaşırdım.Kışın bile kar altında sorunsuz geçtiğimiz bir yer.. ama son dönem offroad cular çoğaldı :smiley: anladığım kadarı ile giripte çırpınan çok olunca parkur fazla bozulmuş.. bu güzel kareler için çekenlerin elllerine ve emeklerine sağlık.
selamlar
Kemal

Hasan çok güzel olmuş, bravo hepinize
Bütün gün ev de sıkıntıdan patladım, halbuki 5-10 km. yakınımda neler olmuş neler
Bu arada, Ahmet cezalımı ;D onu neden götürmediniz? :D

ufuk abi,birdahaki gezide seni de aramızda görmek isteriz,ahmet ufak bir operasyon geçirdi evde yatıyordu,yoksa o da kaçırmazdı bu geziyi

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,545
Kaydolan Son Üyemiz
Behcet001453

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR