Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,705
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

:smiley:

DSC07386.jpg

DSC07387.jpg

Etiketler

merhabalar ,Bir fırsat bulup siteye girdim ,yeni resimler harika ,11.7.den devam etmişsiniz yeni gezi yapılmadımı?

Selamlar herkese...
Evey yeni gezi yapılmadı mı ?
Yapıldı ise durum nedir?
Bu hafta sonu bi gezi yapalım...
kaşıntı, egzema ...kimin nesi varsa artık..
Ne dersunuz?

MaGNETICMAN' Alıntı:
Selamlar herkese...
Evey yeni gezi yapılmadı mı ?
Yapıldı ise durum nedir?
Bu hafta sonu bi gezi yapalım...
kaşıntı, egzema ...kimin nesi varsa artık..
Ne dersunuz?

merhaba gezi yapıldıysada ben sehır dışındaydım malesefki
bu aralar çamur yok gezi çamursuz eksik kalır diy edüşünüyorum
tabi bu benim fikrim sadece görüşmek üzeere

Bende diyorumki Lopez neden bizim otele gelmedi demekki sizinle randevusu varmışşş Gerçekten unutulacak gibi bir gün değilmiş Erhan(ranger) abi yi göremedim hala yurt dışındamı? emeği geçen herkese teşekkürler.

lopez gurubu özeldenmi yazıyorsunuz neredesiniz yahu 9 ağustostan beri tek satır yok.

msenol' Alıntı:
Paşalının sağ ayna da gitti abi. Benim sol arka çamurluk ile temas etti de.
Bu arada ön plaka kayıp. Baskı balata da çamurdan çalışmıyor.
Eve taksiyle döndük. Selahattin ustanın ellerinden öper :smiley:

Geçmiş olsun, baskı balatayı ne yaptın? Temizleyince oldumu bari? Bu kadar çamura girince bu kaçınılmaz mıdır yoksa önlemi var mıdır?

kursad_hho' Alıntı:
Geçmiş olsun, baskı balatayı ne yaptın? Temizleyince oldumu bari? Bu kadar çamura girince bu kaçınılmaz mıdır yoksa önlemi var mıdır?
Baskı balata sökülüp temizlendi yerine takıldı.
Havalandırma delikleri ve telin girdiği delikleri kapatamayacağımız için derin çamurdaki zorunlu duraklamalarda debriyaj pedalına basılı beklememek konusunda uyarıldık.

Debriyaj temizleme konusunda aşağıdaki gibi bir manual buldum;
http://www.bigjimny.com/index.php?view=weblink&catid=61%3Ahowto&id=28%3Awashing-the-clutch&option=com_weblinks&Itemid=61

msenol' Alıntı:
Baskı balata sökülüp temizlendi yerine takıldı.
Havalandırma delikleri ve telin girdiği delikleri kapatamayacağımız için derin çamurdaki zorunlu duraklamalarda debriyaj pedalına basılı beklememek konusunda uyarıldık.

Debriyaj temizleme konusunda aşağıdaki gibi bir manual buldum;
http://www.bigjimny.com/index.php?view=weblink&catid=61%3Ahowto&id=28%3Awashing-the-clutch&option=com_weblinks&Itemid=61

Teşekkür ederim, bir şey daha öğrendim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR