Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,661
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

merhaba
ben serhat (34bn5022) katılan tek niva..
bugun herşeyiçin katılan herkeze çok teşekkür ediyorum bol adrenalini bi gündü cok eğlenceli ve sıkı bir parkurdu birdahaki sefere haberim olursa katılmak irterim tabi kabul ederseniz....

Etiketler

11072010033.jpg
11072010035.jpg
11072010036.jpg
11072010037.jpg
11072010038.jpg

colez22' Alıntı:
merhaba
ben serhat (34bn5022) katılan tek niva..
bugun herşeyiçin katılan herkeze çok teşekkür ediyorum bol adrenalini bi gündü cok eğlenceli ve sıkı bir parkurdu birdahaki sefere haberim olursa katılmak irterim tabi kabul ederseniz....
Selamlar Serhat..
Forumu takip et yeter... :smiley:Eğlenmenize sevindim... :smiley:

:smiley: bundan sonra takipteyim.. pazartesi aldığım vincide taktırdıkmı dursun ustamla dahada kimse tutamaz

pancarmotorcu' Alıntı:
paşalı sonunda dagıtmış arabayı ön taraf yok galiba

Paşalının sağ ayna da gitti abi. Benim sol arka çamurluk ile temas etti de.
Bu arada ön plaka kayıp. Baskı balata da çamurdan çalışmıyor.
Eve taksiyle döndük. Selahattin ustanın ellerinden öper :smiley:

Arkadaslar elinize gozunuze ve gaz pedarlınız sagolsun super gecen bir gunun ardından emegi gecen herkese tesekkur ederim...
Fotograflar icin tesekkurler 8)

Arkadaşlar foto örneklerini aşağıdaki linkden görebilirsiniz.
Çok memnun oldum tanıştıgımıza.
İyi haftalar.

http://www.gezenbilir.com/galeri/thumbnails.php?album=1045

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,670
Kayıtlı Üye Sayımız
166,525
Kaydolan Son Üyemiz
ibissyusuf

SON KONULAR

Geri