Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,889

Etiketler
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Olmadı valla Ahmet, şirkette çalıştay vardı kaldık buralarda. Ama süper yapmışsınız valla süper organizasyon olmuş ellerinize sağlık.

slm arkadaşlar super yorucu bır gundu vede kırıcı bu arada benım araç yıkandık tan sonra sazuman ve marş normale don du ama sag ayna sag çamurluk tampon panjur pert ama hepsı bu gun yapılıyor ama her şeye ramen guzel dı emegı geçen tum arkadaşlara tesekkur ler saygılar

Paylaşım için teşekkürler. Özellikle bu mevsimde görüntüler çok iyi geldi. Ayrıca, Frontera'nın ön koruma demiri nasl o hale geldi merak ettim doğrusu. Selamlar.

Dağıttı bizi LOPEZ ;D

resim4Jennifer_Lopez.jpg

Mustafad' Alıntı:
Paylaşım için teşekkürler. Özellikle bu mevsimde görüntüler çok iyi geldi. Ayrıca, Frontera'nın ön koruma demiri nasl o hale geldi merak ettim doğrusu. Selamlar.

Merhaba ön koruma demirine çekeme halatı bağlamiştim,oda çözülünce bir yerlere takıldı ve bu hale geldi ;D

Yani LOPEZ dağıttı bizi ;)

damast' Alıntı:
Merhaba ön koruma demirine çekeme halatı bağlamiştim,oda çözülünce bir yerlere takıldı ve bu hale geldi ;D

Yani LOPEZ dağıttı bizi ;)

Anladım, ayrıca ; " LOPEZ " e tüm koruma demirleri feda olsun. ;D ;D Selamlar.

bugun ladanın marş şarj sokulup takıldı camur deryası usta yaptığım işe değil su parası alıyorum dedı :smiley:)
neyseki parçalar dahil 50 lr tuttu 50 lr da alt yıkama motor iç dış 100 lopezi ucuza kapadık velasıl bidahakine bekle bizi lopez .....

Arkadaşlarla pazar sabahı kemerburgazda cay bahcesinde buluştuk ben binek münübüsümle olay yerine sabah 09:00 da intikal ettim 8) ve cay bahcesinde güzel muhabbet eşliginde bir kac bardak cay ev yapımı pogca ve ceşitli börek cörekle bünyeyi besliyerek koyulduk lopezin yollarına geziye katılan aracların hemen hemen cogu standart sayılabilecek özelliklerde araclardı lopez bizi kucaklarını acmış bekli yordu neyse daldık camura AT lastikleriyle bekir arkadaşımız baya zorlandı bu gezide cogu engeli sürüklenerek cekilerek gecti hatta cekilmekten aracın boyu sanırım bir kac santim uzamıştıki :D en sonnunda Niva cekerken ani bir duruşla arkadan carpma sonucu uzayan vitaranın boyu eski haline döndü etaba giren tüm araclar gün sonunda etaptan arızalara ve kırılmalara ragmen hep birlikte etabı gecti. Yine unutulmaz güzel bir gün gecirmiş olduk günün yıldızları LR 110 lardı etap içinde cekme ve vincleme durumlarında cok caba sarf ettiler Haldun abinin toyotosu üzerine düşeni fazlasıyla yaptı

reis bugun yanına gelemedim arabayı temizleleri 3 saati bulunca anca eve atabildim kendimi yarın kısmetse vinçle beraber yanında olucam :smiley:

colez22' Alıntı:
reis bugun yanına gelemedim arabayı temizleleri 3 saati bulunca anca eve atabildim kendimi yarın kısmetse vinçle beraber yanında olucam :smiley:

Serhat görüşürüz yarın camur dan arınmak kolay degil bir dakine WD 40 ı damacanayla taşı yanında :D :D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

IMG_3755.jpg

IMG_3756.jpg

IMG_3757.jpg

IMG_3758.jpg

IMG_3759.jpg

IMG_3760.jpg

IMG_3766.jpg

IMG_3767.jpg

IMG_3768.jpg

IMG_3769.jpg

IMG_3774.jpg

IMG_3775.jpg

IMG_3776.jpg

IMG_3777.jpg

IMG_3778.jpg

IMG_3780.jpg

IMG_3783.jpg

IMG_3785.jpg

IMG_3787.jpg

IMG_3788.jpg

Merhaba
Arkadaşlar bekliyoruz resimleri özelliklle benim çamür banyo rerimleri.yani güzellik banyosu resimlerimi ;D ;D

yokmu çeken beni

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR