Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan arwin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 271
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 28,881
Ynt: Lopez Bizi Çağırıyor..(11 Temmuz 2010)

Fotoğrafları mı görmek istiyordunuz , alın size foto graf...

11072010318.jpg

Etiketler

Arkadaşlar hepinize merhaba, takip edebilmek için2. sayfanızdan yazıyorum bilgisayarın beyni sulanmaya başladı kalan sayfaları en kısa zamanda inceleyeceğim ilk iki sayfada gördüklerim beni çok heycanlandırdı,işte bu dedim kendime, ellerinize sağlık eğer bir masuru yoksa size katılmayı çok isterim .

bu tip agır arazide yapılacak gezilere,std araçla gelen arkadaşları,misafir olarak başka araçlara alma kararı almış bulunuyoruz,hem kendi araçları zarar görüyor,onunla ugraşan çeken arkadaşların araçlarıda zarar görmemesi açısından bu şekilde olması gerektigini düşünüyoruz,gezi konusu açılırken,gelecek araçların,donanım gerekliligi belirtilecektir,

hasan abi günaydın,
temmuz ayı içerisinde şehitler için anıtkabir ziyareti düşünülmüş ancak başarıya ulaşmamış, belki haberin vardır.gezenbilir ailesi ile bir birliktelik içerisinde ortak hareket etsekde şehitlerimiz için anıtkabir ziyaretini yeni bir tarihde başarıya ulaştırsak nedersin.konu ile ilgili link aşağıdadıt.

saygılar
ozan

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=58129.0;topicseen

GÜZEL insanlarla unutulmayacak güzel bir gezi oldu herkeze saygılarımı sunuyorum.
BİZLERİN ÜZERLERİ KİRLENSE ARAÇLARI KİRLENSE HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.
İÇİMİZ TEMİZ BİZİM.(erhan akyıldız)HOŞÇAKALIN

ozan teşekkürler,konuyu takip ediyoruz,toplu organizasyonları yönetici arkadaşlar ele alıyor,ama herkez kendi ilinde bir konvoy yapıp,şehitlikleri ziyaret ederse katılım daha çok olur,,ankaraya kadar yapılacak olan masraflarda,mehmetçik vakfına bagışlanır,diye düşünüyorum,

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,621
Kaydolan Son Üyemiz
Gamze Erol

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR