Loap Melbu III

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan volkans Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 4,879

volkans

Yeni Üye
Aylar önce aldığım fakat bir türlü kullanma fırsatına erişemediğim sadece kontrol amaçlı ambalajını açtığım çadırım satılıktır. Bursa için elden teslim diğer şehirler için kargo alıcıya aittir. Fiyat: 175 tl

Kubbe biçimli yapısıyla yüksek irtifa kamplarına müsait, dört kişilik üç mevsim bir çadır için oldukça ekonomik bir seçenek. Standart fiber pollere kıyasla 30% daha fazla rüzgar dayanımına ek olarak, üç pollü yapısıyla beklenmedik hava şartları için son derece güvenilirdir. Diamond graphic, Taped Seams ve DryTech teknolojileriyle işlenmiş, dikişleri içten ısıl işlemle bantlanarak su geçirmezliği arttırılmış bir dış tente ve üç pollü bir iç tenteye sahiptir.

Ürün Özellikleri:
Ağırlık : 4110 gr
Kapasite: 3 kişi
Mevsim: 3
Pol: 7.9 ve 8.5 mm durawrap
İç Tente: 100% nefes alabilir polyester
Dış Tente: 100% polyester, 3.000mm su sütunu
Zemin: 100% polyester, 5.000mm su sütunu
Kılıf Boyutu: 45 x 18 cm
Tente Sayısı: 2

store_apendix_large6723_3404.jpg

store_apendix_large6723_3403.jpg

Etiketler
Ynt: Loap Melbu III

Eğer fotoğraflarını koyarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Hayırlı satışlar :smiley:

ActionMan*' Alıntı:
Eğer fotoğraflarını koyarsanız daha sağlıklı sonuçlar alabilirsiniz. Hayırlı satışlar :smiley:

Uyarınız için teşekkürler. Bu hafta içerisinde fotoğrafları eklerim :smiley:

Konuya ben müdahale ettim.

Hayırlı satışlar.

sizde evinizin içinde kurup fotoğraf eklemelisiniz ama.

sahibinden.com da almış olduğum şu mesaj " 80886822 nolu ilanla t kas düşünürmüsünüz, ucuz basit bir ürün değil. sevgiler.. " sonrası satıştan vazgeçtim :smiley: yardımcı olan herkese teşekkürler

Abi ne güzel işte.

Çadırı sadece kampta kullanırsın, ütüyü her yerde :smiley:

tkaya' Alıntı:
Abi ne güzel işte.

Çadırı sadece kampta kullanırsın, ütüyü her yerde :smiley:

hatun olsam belki :smiley: ütü derdi olmasın diye gömlek giymekten kaçan birisi olarak pek cazip gelmedi bana ;D

volkans' Alıntı:
hatun olsam belki :smiley: ütü derdi olmasın diye gömlek giymekten kaçan birisi olarak pek cazip gelmedi bana ;D

:D Böyle üşengeç abilerimize çalışkan bir hatun lazım ;) (Abi alınma lütfen, takılıyorum sadece :smiley: )

tkaya' Alıntı:
:D Böyle üşengeç abilerimize çalışkan bir hatun lazım ;) (Abi alınma lütfen, takılıyorum sadece :smiley: )

çook alındım çook hatta sinirden köpürüyorum :smiley: hatun = pranga başka bir deyişle dertsiz başıma dert mi açayım :smiley: bekarlık en güzeli

volkans' Alıntı:
çook alındım çook hatta sinirden köpürüyorum :smiley: hatun = pranga başka bir deyişle dertsiz başıma dert mi açayım :smiley: bekarlık en güzeli

;D

Şimdilik ben de böyle düşünüyorum. Benim için "gençliktendir" diyorlar. Ama yok ben Özgürlüğü seviyorum.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,827
Kayıtlı Üye Sayımız
166,620
Kaydolan Son Üyemiz
questahotel

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR