LJ70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,663
Ynt: LJ70

mdr' Alıntı:
Teşekkürler Çagrı..

inşallah utandırmaz...

Yalnız daha önce yazıştıgım-fikirlerini aldıgım başta Heytem bey ve Ahmet bey (rebo) ve TEM suat ustam olmak üzere arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.
70 kasayı çok sordum..aradım...4-5 araca baktım..s.comdaki ilandakilerin çoguna gidip baktım..
Hatta Adanada satılık olan araca dahi..; memlekete gittigimde baktım.. :D
çok hesaplı idi. 15.000 tl gibi fiyata indi..ama çok eksigi vardı.Hem iyi anlayan birine gösteremedim..hemde ugraşacak zamanım hiç yoktu..Eger ugraşmak için zamanı ve imkanı olan varsa bakıp..inceleyip begenirlerse almalarını isterim..Bütün bilgiler bende mevcut..üzerime düşeni yapayım önce..arayan-bakan olursa diye.
araç bu..bilgiler paylaşılınca güzeldir derler ya..onun için soran arkadaşım olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
ilanı da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-4-4-arazi-araci-kaporta-yeni-boyandi-motor-yeni-elden-gecti-te/detay/

İsmail bey siteye birşeyler oldu tersimiz döndü bu ilandaki araç şimdi nerelerde ;)

Etiketler

Hüseyin bey merhaba,

İlan uzun süre durdu..Bende uzuun süre isteyen olursa diye ilan sahibinin telefonunu sakladım.

Arayan olmayıncada sildim.

Tahminimi söylüyorum..birileri almıştır..Tabii ki şase nosunu ben yayınladıgım için ilerde belki kimin aldıgı çıkar. ;D

İyi o zaman....

Aman çok vurmayın ha..üzülüyorum hayvanların..kuşların öldürülmesine..fazladan katliam gibi vurulmasına haa..

alican4153' Alıntı:
merhaba İsmail Abi,bende özledim valla :smiley: ama bu hafta pazar av sezonunun son günü avda olacağım yoksa gelmeyi çok isterdim :-\

Buyrun burdan yakın...aylar sonra yeniden satış için ilan açılmış..fiyat ise :eek: :eek: :eek: :eek:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-toyota-fj70-76110955/detay

Alıntı yapılan: mdr - 02 Haziran 2011, 12:44:56<blockquote>Teşekkürler Çagrı..

inşallah utandırmaz...

Yalnız daha önce yazıştıgım-fikirlerini aldıgım başta Heytem bey ve Ahmet bey (rebo) ve TEM suat ustam olmak üzere arkadaşlarımıza çok teşekkür ederim.
70 kasayı çok sordum..aradım...4-5 araca baktım..s.comdaki ilandakilerin çoguna gidip baktım..
Hatta Adanada satılık olan araca dahi..; memlekete gittigimde baktım..
cheesy.gif

çok hesaplı idi. 15.000 tl gibi fiyata indi..ama çok eksigi vardı.Hem iyi anlayan birine gösteremedim..hemde ugraşacak zamanım hiç yoktu..Eger ugraşmak için zamanı ve imkanı olan varsa bakıp..inceleyip begenirlerse almalarını isterim..Bütün bilgiler bende mevcut..üzerime düşeni yapayım önce..arayan-bakan olursa diye.
araç bu..bilgiler paylaşılınca güzeldir derler ya..onun için soran arkadaşım olursa bilgim dahilinde yardımcı olmaya çalışırım.
ilanı da bu
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-4-4-arazi-araci-kaporta-yeni-boyandi-motor-yeni-elden-gecti-te/detay/

İsmail bey siteye birşeyler oldu tersimiz döndü bu ilandaki araç şimdi nerelerde
wink.gif
</blockquote>

15000 gitmeyince ,,30000 gider diye düşündüler herhalde..hani pahallıysa iyidir hesabı..

hayır. devlet çıkması araçlar düştü piyasaya . 23 bin tl civarında. o yüzden bu fiyata çekildi bu araç. yani öyle tahmin ediyorum... ???

dişlileri sıyırmış bunlar..45000 TL isteyen var.50.000 USD isteyen var malum sitede..Allah akıl fikir versin...oltaya düşecek bir parası bol aklı kıt birini bekliyorlar.. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

yanlış anlaşılmasın,toyota tabiki bu değeri hak eder.aracın yılına ve kullanılmışlığına göre fiyatlar makul olmalı..selamlar..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,635
Kaydolan Son Üyemiz
maslow1988

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR