LJ70

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mdr Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 416
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 88,551
Ynt: LJ70

..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSC_5934.jpg

DSC_5935.jpg

DSC_5945.jpg

DSC_5947.jpg

Etiketler

İsmail bey selam aracınız hayırlı olsun, ben Hilux 3.0 178 düşünüyorum(gündelik,dağcılık,kamp,vs.vs,çamurada giricem cam hizasına kadar suyada kuvvetli bir araç istiyorum sadece amaç off road değil) düşüncenizi almak isterim, siz wx 80 kullanıyorsunuz aynı zamanda son aldığınız araç dizel arasındaki fark nedir,neden wx 80 satmak istiyorsunuz,

ihsane' Alıntı:
İsmail bey selam aracınız hayırlı olsun, ben Hilux 3.0 178 düşünüyorum(gündelik,dağcılık,kamp,vs.vs,çamurada giricem cam hizasına kadar suyada kuvvetli bir araç istiyorum sadece amaç off road değil) düşüncenizi almak isterim, siz wx 80 kullanıyorsunuz aynı zamanda son aldığınız araç dizel arasındaki fark nedir,neden wx 80 satmak istiyorsunuz,

-Öncelikle vx80 hakkında Toyota topiginde çok güzel yazılar var.Konu hakkında kısaca fikrimi belirtirsem ,
Kasa olarak biraz iri olması ve birazda yakması (450-600 krş) harici bence mükemmel bir araç.O boyutta rakibi yok...kim ne derse desin.Arazide müthiş güven veriyor...yapmayacagı yok gibi.Benzinli olması derin sularda sıkıntı yaratabilir tabii.Ne kadar da önlem alınsa biryerden sonra ateşleme v.s sıkıntı olabilir.Benzinlileri güçlü,dizelleri ise torkludur.
-vx80 aracımı layık olan kişiye (ogluma) verdim.Motosiklet tutkusu vardı..vazgeçirmek için yaptım ve başardım da...
-LJ70 ise kısa şase..her yere rahat giriyorum..2.4 dizel motor var.Hiç düşünmeden her yere cam seviyesinde suya rahat giriyorum.Ama motor bence biraz daha güçlü olsa..tadından yenmeyecek neffis bir arazi aracı..Toyotanın mekanigi ve arazi altyapısı bu araçlarda mükemell ..
-vx80 şehirde-arazide kampta ( 4 kişi ) heryerde kullanılır. LJ70 ise şehirde olmaz.Arazide ise çok iyi olur ,Bagajı kamplı gezilerde 2 kişi için yeterli olabilir.

Arka tampon çalışması yaptık.
İşyerimde teknik ekip ..elinden geldigince yapmaya çalıştı..

bakalım nasıl olmuş...Boya işini daha bitmedi..

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

DSCF3778.JPG

DSCF3787.JPG

DSCF3790.JPG

DSCF3800.JPG

ismail bey güzelden anlar... :D ;D ..güle güle kullanın.. ismail bey direksiyonunuz nasıl? benim araç hidrolik direksiyon olmasına rağmen bana çok sert geliyor..zor çeviriyorum..sizinki nasıl?yanılmıyorsam benim araçta bir problem olabilir.

Assasin' Alıntı:
Gayet güzel gözüküyor abi. :smiley:

Teşekkürler Deniz..Sanki tampon biraz daha etli olsa daha iyi olurdu gibi.

gerçi 5 mm saçtan yapıldı..mukavim olsun diye.

maliyet sıfır..begenmezsek bakarız çaresine ;D

MOBİDİK' Alıntı:
ismail bey güzelden anlar... :D ;D ..güle güle kullanın.. ismail bey direksiyonunuz nasıl? benim araç hidrolik direksiyon olmasına rağmen bana çok sert geliyor..zor çeviriyorum..sizinki nasıl?yanılmıyorsam benim araçta bir problem olabilir.

haluk bey merhaba,iyi bayramlar.

bana göre vx80 kadar olmasa da ;D direksiyon yumuşak..arazide hele helede yarışta parkurda dar dönüşlerde o kadar zorlanmıyorum..kullanan arkadaşlar oldu..bu yaşta bir aracın hidrolik direksiyonu gayet iyi dediler.

sizin lastik ebadı geniş-enli sanırım ondan olmasın..yada hidrolik yagına bir baktırsanız..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,838
Kayıtlı Üye Sayımız
166,624
Kaydolan Son Üyemiz
turbotesisat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR