likyalı' Alıntı:ben son 3 yıldır Likya Yolunun farklı etaplarını yürüyorum. Ağustos sıcağında, Ekim başında ve ilkbaharın her ayında yürüdüm.Bence en iyi mevsim ideal hava sıcaklığı, denize de girilebilme ve su bulabilme açısından Mayıs ayı.En son geçtiğimiz şeker bayramı tatilinde Faralya-Kabak Koyu-Alınca-Yediburunlar(Gey Köyü)-Sdyma etabını yürüdüm.O yürüyüşte çok güzeldi
syolacan' Alıntı:Likya yolunu Fethiyeden baslayarak (Bezirgan/Kas arası haric) Cıralıya kadar olan kısmını yurudum ve gps e kaydettim. Mart ayında Cıralı/ Hisarcandır arasını yurumeyi planlıyorum. Ozellikle Kas tan itibaren su kaynakları cok sınırlı oldugundan bol su tasımanızı oneririm. GPS de icilebilir su kaynakları isaretlidir. isteyenler icin GPS kayıtlarını veya google earth file ını gonderebilirim. iyi yuruyusler.
selamlar gps kayıtlarını yazabilirmisiniz.syolacan' Alıntı:Likya yolunu Fethiyeden baslayarak (Bezirgan/Kas arası haric) Cıralıya kadar olan kısmını yurudum ve gps e kaydettim. Mart ayında Cıralı/ Hisarcandır arasını yurumeyi planlıyorum. Ozellikle Kas tan itibaren su kaynakları cok sınırlı oldugundan bol su tasımanızı oneririm. GPS de icilebilir su kaynakları isaretlidir. isteyenler icin GPS kayıtlarını veya google earth file ını gonderebilirim. iyi yuruyusler.
Selam .GPS kayıtlarını veya google earth file ını gönderebilir misinsyolacan' Alıntı:mail adresinize gonderdim. ilgilenen arkadaslar icin burayada ekliyorum. iyi faaliyetler
Merhaba bende yillardir kas bölgesinde yürüs ve kamp yapmak istiyorum tarih belirlerseniz çok sevinirim teşekkürlerYnt: Likya Yolu Yürüyüşü
merhabalar datçadanım.fırsat buldukça yürüyorum.likya yolunu kınık'a kadar yürüdüm.şu an devamını kaş veye üçağıza kadar yürümek istiyorum,şu an beraber yürüyeceğim yoldaş arıyorum
i