EMRULLAH ALP
Ana Kamp
SIRT ÇANTAMIZIN İÇİNDEKİLER VE ÜZERİMİZDEKİLER:
yukarıdan aşağıya doğru gidecek olursak;
-başımızda şapka,bandan,buff tarzı şeyler olabilir.(olmazsa olmaz değil)
-güneş gözlüğü(olmazsa olmaz değil) mümkünse eski olanını getirelim çünkü yolda sürekli çizilebiliyor,düşebiliyor..!!
-boynumuzda mutlaka DÜDÜK...!!!!(olmazsa olmaz)
-en az 5 adet atlet yada fanila
-en az 5 adet boxer,külot,don(bence uzun paçalı don en sağlıklısı)
-3 adet pamuklu t-shirt(ikisi yürürken dönüşümlü giyilecek,üçüncüsü akşam vardığımız noktada temiz giyilecek)
-2 adet alt eşofman(biri yolda,biri varış noktasında)
-1 adet kapşonlu eşofman üstü(serin havada giyilecek,sıcakta çıkartacak şekilde)
-5 adet çorap(ben çift kat giyerim)
-2 adet yüz,1 adet beden havlusu(kaldığımız yerlerde havlu var ama bizi mutlu etmeyebilir...!!) çok terleyenler 2 adet yüz havlusunu yürüyüş esnasında atlet yada fanilalarının altına yerleştirirlerse rahat ederler.
-şort ayaklarımız çizeceğinden asla tavsiye etmiyorum ama akşamları ya da denize girerken girmek için alınabilir...!!!
-dizlik ve bileklikler çok yararlı oluyor (isteyen alabilir)
-mat(isteyen alabilir)
-baton(isteyen alabilir)
-eldiven(olası kaymalar,düşmeler,temaslar için ben takıyorum)
-2 adet 1 litrelik su(varış noktasında yanımızda olmalı,çünkü civarda su satan hiçbir yer yok...!!!)
-yiyecek almaya gerek yok ama hassasiyeti olan arkadaşlar kuruyemiş,kuru meyve,taze meyve alabilirler
-terlik(konaklama yerlerinde lazım...!!!
-telefonlarımızın şarj aletleri...!!!!
-fotoğraf makinesi vb var ise mutlaka yedek pilleri...!!!!
yukarıdan aşağıya doğru gidecek olursak;
-başımızda şapka,bandan,buff tarzı şeyler olabilir.(olmazsa olmaz değil)
-güneş gözlüğü(olmazsa olmaz değil) mümkünse eski olanını getirelim çünkü yolda sürekli çizilebiliyor,düşebiliyor..!!
-boynumuzda mutlaka DÜDÜK...!!!!(olmazsa olmaz)
-en az 5 adet atlet yada fanila
-en az 5 adet boxer,külot,don(bence uzun paçalı don en sağlıklısı)
-3 adet pamuklu t-shirt(ikisi yürürken dönüşümlü giyilecek,üçüncüsü akşam vardığımız noktada temiz giyilecek)
-2 adet alt eşofman(biri yolda,biri varış noktasında)
-1 adet kapşonlu eşofman üstü(serin havada giyilecek,sıcakta çıkartacak şekilde)
-5 adet çorap(ben çift kat giyerim)
-2 adet yüz,1 adet beden havlusu(kaldığımız yerlerde havlu var ama bizi mutlu etmeyebilir...!!) çok terleyenler 2 adet yüz havlusunu yürüyüş esnasında atlet yada fanilalarının altına yerleştirirlerse rahat ederler.
-şort ayaklarımız çizeceğinden asla tavsiye etmiyorum ama akşamları ya da denize girerken girmek için alınabilir...!!!
-dizlik ve bileklikler çok yararlı oluyor (isteyen alabilir)
-mat(isteyen alabilir)
-baton(isteyen alabilir)
-eldiven(olası kaymalar,düşmeler,temaslar için ben takıyorum)
-2 adet 1 litrelik su(varış noktasında yanımızda olmalı,çünkü civarda su satan hiçbir yer yok...!!!)
-yiyecek almaya gerek yok ama hassasiyeti olan arkadaşlar kuruyemiş,kuru meyve,taze meyve alabilirler
-terlik(konaklama yerlerinde lazım...!!!
-telefonlarımızın şarj aletleri...!!!!
-fotoğraf makinesi vb var ise mutlaka yedek pilleri...!!!!