Heecheeman
Yeni Üye
Sevgili Emrullah, solo mu tecrübeli bir arkadaşla mı yapayım diye düşünürken gördüm mesajını... O tarihler bana da tam uyuyor. Gün planlaman nasıl?
merhaba heecheeman;Sevgili Emrullah, solo mu tecrübeli bir arkadaşla mı yapayım diye düşünürken gördüm mesajını... O tarihler bana da tam uyuyor. Gün planlaman nasıl?
sırt çantasının tek başına ağırlığı çok önemli..!!! en az 2 litre de su olur...Evet, bendim
Sanırım size katılacağım... Kondisyonum fena değil ama ilk defa yapacağım için umarım ayak uydurabilirim size... Tek endişem, Sırt çantası.. 10 kiloyu geçmemesi için uğraşacağım.. Bakalım önerdiğin malzemelerle kaç kilo gelecek...
Merhaba bora;Merhaba,
Ben de sizinle beraber bu rotayı yürümek istiyorum. İstanbul'dan cumartesi günü uçakla gelmeyi planlıyorum. Facebooktan sizinle iletişime geçmeye çalıştım.
Anladığım kadarıyla bir tek kabakta otel rezervasyonu yaptırmak gerekiyor. Kalacağımız pansiyonu söylerseniz şimdiden rezervasyon yaptırayım. Eğer bir şekilde yer buluruz diyorsanız ona da gerek yok aslında.
Neyse yol bizi zaten götürür. sağlıcakla kalın. orada görüşmek üzere.
bora_aktan@hotmail.com
tahir abi;Merhaba,İstanbuldan bu yürüyüşe sizin gibi tecrübeli arkadaşlar ile katılmak istiyorum. yıllardır hayalini kurup gerçekleştiremediğim bir etkinlik internette biraz araştırdım paralı turizm şirketlerinden ziyade bu şekilde olması daha iyi olcağını düşünüyorum..bu hayalimi daha fazla ertelemeden yapmak istiyorum.katılabilirmiyim ve tavsiyelerinizi almak isterim.selamlar
Çok keyifli bir yolculuktu....herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum...iyi ki varsınız...iyi ki sizleri tanıdım...
Emrullah abiyle yürüyüşteyiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Emrullah Bey,
16 - 22 Ekim'de bende aynı parkuru yürümeyi planlıyorum. Çadır yerine pansiyon ve köy evlerinde kalmayı tercih edeceğim. Pansiyon ve kalacak yer konusunda tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Ersin
Emrullah Bey,
16 - 22 Ekim'de bende aynı parkuru yürümeyi planlıyorum. Çadır yerine pansiyon ve köy evlerinde kalmayı tercih edeceğim. Pansiyon ve kalacak yer konusunda tavsiyelerinizi alabilirmiyim?
Ersiyi
iyiEmrullah Bey,
Ersin
7 gün yürümeyi planlıyoruz. 3 kişilik küçük bir ekibiz. İlk gün Kabak koyuna ulaşmayı düşünüyoruz. Daha sonrası için planı ilk günkü performansımız belirleyecek.iyi geceler;
1.etapta alternatif güzergahlar mevcut ve de kondisyonuna göre yürümen çok önemli.en fazla kaç gün ayıracaksın?
eğer bunları belirtirsen sana daha iyi yardımcı olabilirim.
7 gün yürümeyi planlıyoruz. 3 kişilik küçük bir ekibiz. İlk gün Kabak koyuna ulaşmayı düşünüyoruz. Daha sonrası için planı ilk günkü performansımız belirleyecek.
En büyük endişemiz gün sonunda kalaca
7 gün yürümeyi planlıyoruz. 3 kişilik küçük bir ekibiz. İlk gün Kabak koyuna ulaşmayı düşünüyoruz. Daha sonrası için planı ilk günkü performansımız belirleyecek.
En büyük endişemiz gün sonunda kalacak yer bulamamak. Konaklama konusunda endişelenmelimiyiz?
k yer bulamamak. Konaklama konusunda endişelenmelimiymerhaba
merhaba;7 gün yürümeyi planlıyoruz. 3 kişilik küçük bir ekibiz. İlk gün Kabak koyuna ulaşmayı düşünüyoruz. Daha sonrası için planı ilk günkü performansımız belirleyecek.
En büyük endişemiz gün sonunda kalacak yer bulamamak. Konaklama konusunda endişelenmelimiyiz?