Likya Yolu Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selahattin.t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,857
Merhaba,
Mayıs ın 3. haftasında Fethiye den Antalya ya doğru 10-15 günlük bir yürüyüş planlıyorum
Uzun yürüyüş tecrübem yok, bana kendisiyle ya da bilgisiyle eşlik etmek isteyen arkadaşlardan haber bekliyorum

Etiketler
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı

haziran 15 sonrası ben de yürümek istiyorum. Konuyu takip edeceğim, teşekkürler.

Nisan ve Mayısta gitmeyi düşünen arkadaşlar. Etkinliği gerçekleştirdiyseniz gözlemlerinizi ve fotolarınızı paylaşırmısınız.

hfatih' Alıntı:
Nisan ve Mayısta gitmeyi düşünen arkadaşlar. Etkinliği gerçekleştirdiyseniz gözlemlerinizi ve fotolarınızı paylaşırmısınız.

Ben Eylül'e atmak zorunda kaldım.

sayın sir muzzy bizde kurban bayramında tatil boyunca bu etkinliği yapmak istiyoruz. eğer sizde tarih olarak eylül yerine bu tarihi düşünürseniz beraber gidebiliriz

Arkadaşlar ekim ayının 15 ve 20 si arası Antalya'dan başlayıp Demre 'ye kadar 8-9 günlük bir yürüyüş planlıyorum.Bu sene Haziran ayında Fethiye'den Demre'ye kadar olan bölümü yürüdüm.Bu benim ilk uzun yürüyüşümdü ve 9 gün sürdü.Amacım parkurun tamamını yürümekti çeşitli sebeplerden dolayı Demre'de bırakmak zorunda kaldım.Şimdi ise Antalya'dan başlayıp Demreye kadar olan bölümü yürümek istiyorum.40 yaşındayım Antalya da yaşıyorum.Belirttiğim tarihlerde yürümek isteyen varsa ( selahattin.t@mynet.com) adresine mail atarsanız konuşup birlikte yola çıkabiliriz...

selahattin bey ekim ayında yapacağınız parkurun bilgilerini bizimle paylaşırsanız sevinirim. bizde kurban bayramı boyunca yapacağımız bu yürüyüşte bu bilgilerden yararlanmış oluruz teşekkürler.

Sayın Çiğdem hanım Haziran ayında yapmış olduğum yürüyüşle ilgili bilgileri ' Ovacıktan Demre'ye Likya yolu' adlı bölümde bulabilirsiniz.Ekim ayındaki yürüyüşü eğer gerçekleştirirsem seve seve bilgileri paylaşırım...

haziran-temmuz-ağustos aylarında kesinlikle gidilmesini tavsiye etmem. Faralya-Kabak-Alınca-Gey-Bel-Gavurali rotasını takip ettim. su kaynaklarının hepsi kuruydu. sıcaklığı zaten söylememe gerek yok. mayıs aylarında gitmek isteyen olursa tekrar farklı rotadan devam etmek istiyorum

selam arkadşlar likya yolunu yürümek isteyen varmı..arkadaş arıyorumm..

InceMemed' Alıntı:
selam arkadşlar likya yolunu yürümek isteyen varmı..arkadaş arıyorumm..
ben ..
Antalya'da yaşıyorum ..
likya yolunu yurumek isteyen cok kişi var .. yuruyenler de var ama nereden başlasam ne yapsam diye hep dusunuyorum kafamda hic duzgun bir rota , uzunluk , gün sayisi belirmedi en başta 7 ila 10 gün arasi düşündüm onun da yeterliliğini bilmediğim için emin değilim ..
509 km uzunlugunda bir yol .. tamamini yurumek bahsettigim surelerde zaten imkansiz
benim hedefim aslinda en guzel , en gizemli , en manzarali rotayi görmek

arkadaşlar bu yol boyunca telefon çekme durumları nedir sprts tracker gibi internetten desteklenen programlar kullanmayı düşünüyorum yol boyunca.

arkadaşlar merhaba ben bu haftayı olymposta geçirdim musa dağından adrasana giden parkuru tamamladım we kesinlikle diğer parkurları tamamlamaya karar werdim fakat bu yürüyüş planını iyi zamanlamak lazım yaz aylarında bu pek mümkün görünmüo en iyi mewsim şu sıralar yol arkadaşı arıorum..

merhabe sezen biz 2 arkadaş 15 nisan gibi parkura ovacıktan başlayarak parkuru tamamlamayı planlıyoruz bize katılmak isterseniz tamamına yada bir bölümüne katılabilirsiniz ama tarihi çok fazla değiştirme şansımız yok.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,662
Kayıtlı Üye Sayımız
166,519
Kaydolan Son Üyemiz
cagatayuysal

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR