Likya Yolu Yol Arkadaşı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan selahattin.t Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 20,853
Ynt: Likya Yolu Yol Arkadaşı

Ben de bi arkadaşımla birlikte 11 nisan'da ovacıktan başlamayı planlıyorum. Yürüyebildiğim ve arkadaş bulabildiğim ölçüde devam etmeyi planlıyorum. Belli yerlerde birlikte yürüyebiliriz yada yolda karşılaşabiliriz sanırım :smiley: Şu sıralar sürekli araştırma yapıyorum nette. Varsa önemli gördüğünüz linkler paylaşabilirseniz mutlu olurum. Herkese keyifli aktiviteler dilerim :smiley:

Etiketler

serdar çok teşekkür ederim çok iyi olur detayları konuşalım tarih banada uygun..

sezen sanırım sen izmirde yaşıyorsun ben ayın 10 unda izmirde olucam orda birkaç işim var ordan fethiyeye giderek başlıcam parkura

facebook tan eklerseniz detayları konuşabiliriz

aliserdar_gurbuz@hotmail.com bu e mailli faceden aratarak beni ekleyebilirsiniz.

MAYISTA BU SEFER FETHİYEDEN :smiley:

SELAM ARKADAŞLAR BİZ GEÇEN SEN HİSARÇANDIR/ANTALYADAN YÜRÜMEYE BAŞLADIK BU SENE FETHİYEDEN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUZ DENEYİMLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.. ÖZELLİKLE KELEBEKLER VADİSİ İLE İLGİLİ YUKARDAN İNİŞİN SIKINTILI OLDUĞUNU DUYDUM... MAYIS AYI İÇERİSİNDE PLANLIYORUZ..

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bu ay içinde Likya yolunu yürümek istiyorum.Zaman sorunum yok.Yol arkadaşı arıyorum

21 nisan 2012 tarihinde Demre'den başlayıp Hisarçandıra kadar yürümeyi planlıyorum.Geçen sene haziran ayında Ovacık'tan Demre'ye kadar yürüdüm.Yaklaşık 8-9 günlük bir yürüyüş planlıyorum.Çadır ve pansiyonda kalmayı düşünüyorum.Katılmak isteyen arkadaşlar lütfen selahattin.t@mynet.com adresine mail( telf yazmayı unutmayın) atarlarsa konuşup plan yapabiliriz.HAYAT GEZİNCE GÜZEL.........

Arkadaslar,

selam,

ben de mayıs sonu veya haziran ayında Patara dan Ölüdeniz e yürümeyi planlıyorum. bu tarihlerde yuruyus planlayan arkadaslarla beraber yuruyebilirim..

Merhaba arkadaşlar nisanın son haftası tahtalı dağdan başlayarak 7-8 günlük bir yürüyüş planlıyorum. Daha önce hisarçandır-göynük parkuru ve fethiyeden başlayarak yürüyüşlerim oldu. Eşlik etmek isteyen arkadaşlar olursa haberleşelim.

Selam ,

pataradan ölüdeniz için yürüyüş yapacakların bilmesi gereken kritik bir bilgi varsa ,paylasılırsa sevinirim.

ben tokattan 21nisan 2012 çıkış yapıp pazar 22 sinde ovacıktan çıkış yapıp kozagaç mahallesinde yani ölüdeniz yamacını çıkıp ilk su olan mahallede kozagaç orda otobüs ve yol yorgunlugumu orda atıcam ikinci gecem kabak koyu üstlerinde 3 gecem gey mahallesi dördüncü gecem gavuragılı 4 gecem patara içi kamp yeri öyle devam edicem orta yaşta biriyim emekliyim görürseniz ki bir yerde çay demlemiş içiyorum hemen çökün herkese iyi yolculuklar .

arkadaşlar merhaba

Ben öncelikle şunu belirtmek isterim o kadar da büyütmeyin bu likya yolunu gözünüzde çok zor degil artık yürüyüş yolu üzerinde kalacak kamp yapıcak yerler yemek yiycek yerler vs vs çogu şey artık bulunuyor.Ben geçen sene bu yolu hiç yürüyüş tecrübem olmamasına karşın tek başıma yürüdüm yeter ki yürümek isteyin siz. yakında yol boyunca tutuğum bütün notları buraya aktaracağım.

Mustafa Seller

materyallll' Alıntı:
arkadaşlar merhaba

Ben öncelikle şunu belirtmek isterim o kadar da büyütmeyin bu likya yolunu gözünüzde çok zor degil artık yürüyüş yolu üzerinde kalacak kamp yapıcak yerler yemek yiycek yerler vs vs çogu şey artık bulunuyor.Ben geçen sene bu yolu hiç yürüyüş tecrübem olmamasına karşın tek başıma yürüdüm yeter ki yürümek isteyin siz. yakında yol boyunca tutuğum bütün notları buraya aktaracağım.

Mustafa Seller

Notlarını merakla bekliyorum dostum :smiley:

merhaba,

acaba likya yoluna trekking ve outdoor deneyimi az olan biri ciksa, ne kadar zorlanir? mayis ayinda cikmayi dusunuyorum 2 arkadasim ile, ama 3umuz de amatoruz. tehlike ve zorluk anlaminda kisaca sizden bilgi alabilir miyiz? veya elinizde kaynak mevcut mudur? deneyimli biri olmadan yola cikmak cok zorluk yaratir mi acaba?

ilginize ve cevabiniza simdiden tesekkurler,
saygilar,

Arkadaslar ben ankaradan yazıyorum , mayıs ayı içinde likya yolunun fethiye-kaş arasında ki bölümü tamamlamayı düşünüyorum..katılmak isteyen arkadaslar ile buradan organize olalım..yol arkadaslıgı yapmak isteyen arkadaslar buradan veya mtntzn@gmail.com adresine mail atabilirler..saygılarımla

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,661
Kayıtlı Üye Sayımız
166,520
Kaydolan Son Üyemiz
muradilgin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR