serhantek' Alıntı:tesekkürler zoro bey.. paslanmaz çelik olsa bile kullanma göre paslanabılıyor sanırım..geçenlerde aldığım victorinox un rayma denılen aletının ucu yamuldu öyle çok zorlamada olmadı açıkçası..neyse victorinox türkiye temsılcisi olan eyüboğluna götürdüm ıncelemye aldılar sanırım kullanıcı hatasından kaynaklı rapor gelicek..eğer o tarz bır rapor gelmezse ücretsız değisim yapıyolar ötekı türlü ücrete baglı olarak istediğiniz parçayı alabılyorsunuz çokda pahalı diil sanırım leatherman ya da gerber için böyle bır durum söz konusu mudur yanı leathermanıda özgürce kullanıp zarar uğrayan parçaları ücretıyle temın edebılır mıyım ve bu parçalar çok pahalı mııdr?? siz değerli form uyelerıne saygılar sunarım
serhantek' Alıntı:türkiyede meydan av sanırım yanılıyor muyum??? kullanıcı hatası olmasına rağmen garinti vermeleri çok sasırtıcı ama çokda sevındınıcı pekı yurtdısından getirildiğindede aynı sıstem ıslıyor mu? çünkü arkadasımın paslanan leathermanını değistırmemısler..tesekkürler saygılar....
zoro' Alıntı:...bunun yanında survivorman leatherman gharge kullanıyor ve gerçekten kullanıyor yanı çok büyük verım alıyor tesekkürler efendımm iyi aksamlarrrr
su ıkı vıdeo bı fıkır verebılır dıye dusunuyorum farklı metodlarda var tabıkı burada celıge cok hasar vermeden zımpara yardımıyla basarıyla bılendıgı anlasılıyorgemiadami' Alıntı:selam arkadaşlar
bir sorum olacaktı.
bıçak bileme doğru araçları,yöntemleri veya yöntemleriniz nedir ?
amerikadan çok eskiden bir buck marka çakı almıştım içinde kullanma kılavuzu ve bileme yöntemi vardı.
leadherman kullanmıyorum alan arkadaşlar açıklarmı içinde kullanma kılavuzu çıkıyormu bu konuya değiniyorlar mı.
serhantek' Alıntı:pekı o zahan size tecrübelerınıze dayanarak bır soru günlük hayatımda genelde masa basında çalısan yanı sahayla ısı olmayan bırım..soda açmak elma armut kesmek yada kumandanın vıdasını sıkmak tek aktıvıtelerım buanlamda bana ne önerırsınız gerber clutch almıstın hıç ısıme yaramadı bıçağı çok yetersızdı
ama yınede ınsanın yanında ıse yarayabılecek umulmadık süprızlere karsı kullanabıleceğı bır aletın olmasını ıstıyor bu güven verıyor bana ne önerırsınız saygılarımla