Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu gün şok mağazalarında satılan Sinbo marka lcd ekranlı elektronik tartı aldım, kullanım şekli çok güzel 50kg'a kadar tartıyor, bedeli 15 TL..Bu arada 95 amp sulu akü 21,600 gr geldi...
Fiyatı da uygunmuş. Bir ara ebay'dan benzeri bir şey almıştım. LPG tüpünü tartarak ne kadar gaz kaldığını öğreniyordum. İki aydır nereye koydum bulamıyorum. Olmazsa bir tane de biz alalım.
Teşekkürler Atilla.
Yalnız uyarayım. Tüp filan gibi ağır şeyler için iyi de. Hafif şeylerde fazla iş yapamayacak. Çözünürlüğü çok düşük. 100g'ın altını göstermiyor. Çözünürlük ise 50g. Benim rahmetlinin başlangıç 10g çözünürlük ise 5g idi. :-\
Bu tatile giderken ucaga binecekseniz bagajlari olmek icin birebir. Bizim en cok yasadigimiz sikinti.
Ben hassa olcumler icin tezgah ustu mutfak tartilari i oneririm. Digital olanlari 2 ile 5 kilogram arasinda olcum yapabiliyor. Kaliteli olanlari 1 grami bile gosteriyor. Cok agir olmayan hassas isler icin uygun.