Land Rover Serie III - Motor Sesi İzalasyonu ve Hidrolik Direksiyon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 37
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,947
Ynt: Land Rover Serie III - Motor Sesi İzalasyonu ve Hidrolik Direksiyon

Mete Abi; Özgür

Hidrolik direksiyonu çevrimini burda yapıyorlar 1000-1250 arası bir şeye mal oluyor, çok uzunda sürmüyor, sadece pahalı

Selamlar

Etiketler
Ynt: Land Rover Serie Iıı - Motor Sesi İzalasyonu Ve Hidrolik Direksiyon

konu eski tarihli bir konu ama seri3 ümün direksiyonuna bir çözüm bulmam gerekiyor bu nedenle konuyu hortlantttım :smiley: series için direksiyonuna bir çözüm bulan var mı ?

Merhaba

Hidrolik çevrim yapabilirsiniz, maliyetli olur ve uğraştırır ama çözülür,

bilen birine yaptırmanız gerekir, zor iş , direksiyonun ağırlığından şikayetçiyseniz tabi.

Series direksiyon sistemi normalde iyi durumdaysa hareket halindeyken o kadar da kötü olmaz, kendi direksiyonu ile idare etmeniz en güzeli bence. ,,

sizin direksiyon ile ilgili sıkıntınız nedir?

ben uzun yıllardır her hidrolik direksiyon değişimine kalkışana gerek yok derdim ancak bir haftadır araç parketmeyi bilmeyen komşularım yuzunden değişmeye karar verdim normalde giderken aracın direksiyonu zaten çok hafif ancak olduğu yerde aracı cevirmek mesele yine bu sabah aynı park sorununun yaşayıp onlarca kez ileri geri hamle yapmam gerekti ( direksiyonum çok iyidir acemilikten değil) zaten tek şerit yol sağlı sollu parkeden araçlar benim onlarca kez ileri geri hamlem sırasında sabah altıda beklemek zorunda kalan araçlar falan artık dedim tamam hidrolik değişimi yapacağım.... P38 hidrolik pompaları sanırım şase dışından takıldığı için cok sorun cıkarmıyor daha uygulanabilir basit bir çözüm gibi duruyor ne dersiniz....

selamlar,

P38 pompalarının uygulanması ile ilgili çok bir bilgim yok, kolay uygulandığını duydum,

ingiltere forumlarını taramanızı tavsiye ederim çok farklı uygulamalar bulabilirsiniz

PArk konusunda çok haklısınız, insanlar kendi bindikleri arabanın direksiyonu gibi zannediyorlar, çözüm ise tekerin birini kaldırma çıkarmak çok etkili oluyor, tabiki kaba bir hareket ama çekiniyorlar işte

istanbulda sıkıntı olmazda izmir de güzel olmaz kanatindeyim,

böyle bir uygulanmış araç fotosu buldum çok zor olmasa gerek diye düşünüyorum

IMG_2754770258487.jpeg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR