Land Rover Şasi no. Konusunda Yardım!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dursun61 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,975

dursun61

Yeni Üye
1973 model 3 seri 88 kısa şase land rover: Taşıtımıza TUV istasyonunda şase numarasının orijinal olduğundan emin değiliz diye rapor verdiler.Benzer model de 2 araba da buldum onlarda da benzer durum var ancak makina mühendislerini ikna edemedik.904 ile başlayan şase numara araç üzerinde mevcut, ama normal numaranın üzerine denk gelen şase üstünde TERS basılı 4 haneli bir no daha var. Bu olmaz çakmadır diyorlar, kullandığınız araçlarda veya elinizde bu model şase numarasını gösteren katalog varsa yardımlarınızı bekliyoruz.

Etiketler
Ynt: Land Rover Şasi no. Konusunda Yardım!

slm alanyadan halil bizim burda da benzer bi durum oldu kaportacı ali usta var sedece land yapar onun land da aynı sorun oldu antalya kiriminal da incelendi orjinal olduguna karar verildi bu şekilde geçti üv den
numaranın altında ters vurulmuş numara vardı kirimenel incelemede fotlarda çıktı belli kesim araçlardavar isterseniz o raporları temin edebiliriz saygılaar

İlginiz için teşekkürler, Halil bey , arkadaşınızın elinde kriminalden gelmiş belge varsa fotokopisini Fax ile ulaştırabilirseniz çok makbule geçer.Fax: 0462 3253677 Dursun Ahıskalıoğlu.Tel. 325 38 23

Halil bey, eğer o usta arkadaşın telefonu varsa siz bana atın, biz ulaşmağa çalışalım, ilginize teşekkürler.

73 land series III te şasi numarası sağ tekerin sağ üst çaprazında şasinin kulağında bulunmaktadır. Oradaki şasedeki numarada sıkıntı çıkmaması lazım. Siz burdan bakıyorsanız numaraya tutması gerekir

Selam,
Arkadaşım aşağıda şase numarasını girerek aracın hakkında bilgiye erişebileceğn faydalı bir link veriyorum, belki yardımcı olur:

http://www.clifton.nl/index.html?calvin.html

Şase numarasının ne anlama geldiğini çözümlüyor, tek sıkıntısı İngilizce olması.

Kolay gelsin..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,537
Kaydolan Son Üyemiz
emrecnblat

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR