Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana
Konyalı' Alıntı:
Paylaşım için tşkler ama land rover a yazık olmuş ..
Rica ederim.Eğer aracınızı iyi tanıyor ve sınırlarını biliyorsanız,yaptığınız hareketler,kullanım şekliniz araç için zararlı olmayacaktır.Buna bağlı olarak yazık olmayacaktır

Bu gördüğünüz fotolardaki çekimler toplamda 4-5 gün sürdü.Ve bol adrenalinli geçmesine rağmen arabaya 2 lastık patlaması dışında hiç zarar vermedi.
Tabi birazda bu işler bilgi,tecrübe ve şans işidir.Ben,benim aracımın (95 e34 5.20i) nerede,ne zaman "bittim" diyeceğini çok iyi biliyorum.Aracımı çok zorlamadım.En ufak seste servise götürdüm.Hiçbir sorunu sonraya bırakmadım..Yeri geldi müzik yerine motor sesi dinledim..Ve ömürlük parça olarak bilinen volan dişlisini parçaladım.Siz istediğiniz kadar dikkat edin,nazik kullanın.Hiç ummadığınız zaman aracınız "yoruldum" diyor.
Freelander için fotoları görenlerin ilk sorduğu soru "Araba pert mi?" sorusu.Hayır araba pert değil.Hiç bir yerinden tık ses gelmiyor.Hala dağ keçisi gibi ve yeni sahibiyle
Wintermute' Alıntı:
Fotoğraflar çok güzel. Elinize sağlık. Ben henüz kalmayı beceremedim, ondan soruyorum. Test ettiğiniz araçta terrain response var mıydı? Karda kaldığınızda ne seçiliydi?
Teşekkürler.Evet vardı.Karda kalındığı zaman ben fotolarını çekiyordum.İçinde değildim ama kar modu açıktır.
nrş' Alıntı:
Öncelikli olarak çekimler çok güzel. Profesyonellik var galiba ; gerçekten çok güzel enstanteler.
Yalnız sormak istediğim, yukarıda kaldığınız yerde (çeki halatının bağlı gözüktüğü resim herhalde) kar kalınlığı aşırı yok.Önceki resimlerdeki heybeti görünce neden kaldığınızı anlayamadım . Acaba lastik sorunu mu oldu?
İyi olmak için daha çok yolumuz var

İlk önce o kaldığımız yerden geçtik.Daha sonra o geçişi çekmek için arabadan 3 kişi indi (ağırlık önemlidir diye tahmin ediyorum).
Ama asıl sebep geçilen hızla geçilmedi.Daha yavaş geçildi.