Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Hilalseyhan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 72
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 27,952
Ynt: Land Rover Freelander 2 (Gezi Fotoları) - Adana

yazargezeryolçizer' Alıntı:
Yunus çekişte olmayabilir ama ,
kanallarda hacı yatmaz gibi gitmemek daha hayırlı.
Kerim abi ben yol şeysilerinden bahsediyorum pajeroda dahil :smiley:))) arazi şeysi olsa bu defa asfatta 200kmh görmek intahar etmek olur

Etiketler

Daha önceki gezilerde çekilenlerden bir kaç kare :smiley:

racjg1.jpg

19b968.jpg

2e4900j.jpg

2dqiwpc.jpg

do4090.jpg

2efp0n6.jpg

233dlj.jpg

2h8252p.jpg

2a5knr7.jpg

29nyt5l.jpg

mcvyoi.jpg

n4inio.jpg

2dir7r9.jpg

2l94kyx.jpg

Fotoğraflara bakınca freelander alasım geldi birden :D ama o kadar param olsa tercihimi Disco 3 ten yana kullanırdım galiba

Fotoğraflar çok güzel. Elinize sağlık. Ben henüz kalmayı beceremedim, ondan soruyorum. Test ettiğiniz araçta terrain response var mıydı? Karda kaldığınızda ne seçiliydi?

Öncelikli olarak çekimler çok güzel. Profesyonellik var galiba ; gerçekten çok güzel enstanteler.
Yalnız sormak istediğim, yukarıda kaldığınız yerde (çeki halatının bağlı gözüktüğü resim herhalde) kar kalınlığı aşırı yok.Önceki resimlerdeki heybeti görünce neden kaldığınızı anlayamadım . Acaba lastik sorunu mu oldu?

Konyalı' Alıntı:
Paylaşım için tşkler ama land rover a yazık olmuş ..
Rica ederim.Eğer aracınızı iyi tanıyor ve sınırlarını biliyorsanız,yaptığınız hareketler,kullanım şekliniz araç için zararlı olmayacaktır.Buna bağlı olarak yazık olmayacaktır :smiley:
Bu gördüğünüz fotolardaki çekimler toplamda 4-5 gün sürdü.Ve bol adrenalinli geçmesine rağmen arabaya 2 lastık patlaması dışında hiç zarar vermedi.
Tabi birazda bu işler bilgi,tecrübe ve şans işidir.Ben,benim aracımın (95 e34 5.20i) nerede,ne zaman "bittim" diyeceğini çok iyi biliyorum.Aracımı çok zorlamadım.En ufak seste servise götürdüm.Hiçbir sorunu sonraya bırakmadım..Yeri geldi müzik yerine motor sesi dinledim..Ve ömürlük parça olarak bilinen volan dişlisini parçaladım.Siz istediğiniz kadar dikkat edin,nazik kullanın.Hiç ummadığınız zaman aracınız "yoruldum" diyor.
Freelander için fotoları görenlerin ilk sorduğu soru "Araba pert mi?" sorusu.Hayır araba pert değil.Hiç bir yerinden tık ses gelmiyor.Hala dağ keçisi gibi ve yeni sahibiyle :smiley:

Wintermute' Alıntı:
Fotoğraflar çok güzel. Elinize sağlık. Ben henüz kalmayı beceremedim, ondan soruyorum. Test ettiğiniz araçta terrain response var mıydı? Karda kaldığınızda ne seçiliydi?
Teşekkürler.Evet vardı.Karda kalındığı zaman ben fotolarını çekiyordum.İçinde değildim ama kar modu açıktır.

nrş' Alıntı:
Öncelikli olarak çekimler çok güzel. Profesyonellik var galiba ; gerçekten çok güzel enstanteler.
Yalnız sormak istediğim, yukarıda kaldığınız yerde (çeki halatının bağlı gözüktüğü resim herhalde) kar kalınlığı aşırı yok.Önceki resimlerdeki heybeti görünce neden kaldığınızı anlayamadım . Acaba lastik sorunu mu oldu?
İyi olmak için daha çok yolumuz var :smiley:
İlk önce o kaldığımız yerden geçtik.Daha sonra o geçişi çekmek için arabadan 3 kişi indi (ağırlık önemlidir diye tahmin ediyorum).
Ama asıl sebep geçilen hızla geçilmedi.Daha yavaş geçildi. :smiley:

bende gezmek istiyorum buraları arkadaşlar ,burası neresi bana yardımcı olursanız sevinirim.

gerçekten çok güzel bır gezı olmus bende sızın gıttıgınız yerlerden daha yukarı çıkmıştım 2600 metre civarındaydı
adanada kı arkadaslardanda en kısa zamanda bır organızasyon beklıyoruz

Güzel paylaşım olmuş yine.....Ellerinize sağlık. :D

resimler çok güzel hatta mükemmel
sanki arabanın tanıtım reklamını izledim hoş bundan daha güzel tanıtım olamaz paylaşım için teşekkürler...
gerçekten çok güzel ...

hakan01' Alıntı:
gerçekten çok güzel bır gezı olmus bende sızın gıttıgınız yerlerden daha yukarı çıkmıştım 2600 metre civarındaydı
adanada kı arkadaslardanda en kısa zamanda bır organızasyon beklıyoruz
Evet buluşma isteriz :smiley:

arkadaslar karlar erımek uzere :smiley: bu haftasonu bırseyler yapalım kardan adam olabılır :smiley:

Super olmuş fotograflar. Sanki Land rover Freelander2 katalog çekimi gibi... Bence çok begendiklerinizi landrover'a gönderin. Belki kullanırlar :eek: :eek: :eek:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,876
Kayıtlı Üye Sayımız
166,663
Kaydolan Son Üyemiz
Mpakalin

SON KONULAR

Geri