Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 799,552

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Assasin' Alıntı:
Bence de yılın en güzel def. fotoğrafı oldu bu. :D

Denizcim öle kuru kuru renk değiştirmek olmaz yahu;
Şu ön kapıyıda kaldır bakalım madem shopluyon :D ;D

suyabatmaz' Alıntı:
:D :D :D

Muhteşem tanım oldu bu Çağrı.
;D

Sorma abi, bu aralar Land Rover ile Duster'ın arazi performanslarının kıyaslandığı bir yer oldu bura :D ben de anlamadım ;)

ict3055' Alıntı:
Sorma abi, bu aralar Land Rover ile Duster'ın arazi performanslarının kıyaslandığı bir yer oldu bura :D ben de anlamadım ;)

Ben de okudum birkaç sayfa o konuyu da hiç bulaşmadım ;D
Karga yavrusunu 'Pamuğum Benim' diye severmiş derler ya? :D :D :D
Bizim araçların ne olduğu belli, bizden öncesi de - bizden sonrası da. Land Rover'ı seven hep sever, sevmeyen hiç sevmez durumu bu işte ;)

ben bile toyota hastası olarak her zaman land a saygı duymusumdur ve defendere de hep hayran olmusumdur benim için mekanik harikasıdır

aslanaybars' Alıntı:
dastır mı yok artık ya hastır ;D ;D maazallah lütfen şaşırmayalım sapıtmayalım

Puhauhaua :D Süper yaaa Koptummm...
Huster la off road diye başlık açasım geldi ;D

suyabatmaz' Alıntı:

Ben de okudum birkaç sayfa o konuyu da hiç bulaşmadım ;D
Karga yavrusunu 'Pamuğum Benim' diye severmiş derler ya? :D :D :D
Bizim araçların ne olduğu belli, bizden öncesi de - bizden sonrası da. Land Rover'ı seven hep sever, sevmeyen hiç sevmez durumu bu işte ;)

Land Rover bir apayrı bir dünya;
Araca bindikçe fanatikleşiyorsun be Abi... :smiley:

Forumda eski arkadaşlar arasında, 'sataşma ve laf atma' kıvamında, tamamen espiri olan bir marka çatışması var tabi :D
Bazı konu başlıkları altında okuduğum, bazı yorumlar çok ilginçti. Duster da bunlardan biri. Bu marka fanatikliği yaklaşımı biraz garip geliyor bana daha doğrusu bana göre değil.
Elma ile pırasayı karşılaştırmak gibi geliyor bana ;D Fikir beyan etmeye sözüm yok, isteyen istediği düşüncesini söyler - savunur tabi. '' maazallah lütfen şaşırmayalım sapıtmayalım'' tespitinde çok haklısın. Land Rover'ın tüm modellerini çok severim ama Defender'a ayrı bir takımtım vardır, o ayrı :D :D :D ama kalkıpta '' Dünyanın en iyi - en mükemmel arazi aracıdır... Üstüne araç yoktur... falan diyemem. Denmez zaten.

Şahsım adına ben: tüm 4x4 araçları çok severim hatta 6x6, 8x8.... hepsine bir takıntım var :D Bu yüzden de pekçok markanın, pekçok modelini çok beğenirim. Kendi aracımı: bütçem ve ihtiyaçlarım doğrultusunda aldım. Eğer çok param olsa, en az 6-7 değişik markanın çeşitli modellerine sahip olurdum :D :D :D Duster sevenler içinde bu böyledir bence. Bütçe - konfor - tatlı su komandosu tribi...vb. etkenler.

Arazi aracı seven insanların, tüm marka-modelleri bildiğini, birden fazla marka ve modeli beğendiklerini, tercih edip kullandıkları haricinde diğer marka ve modellere her zaman saygı ve hayranlık duyduklarına inanırım en azından ben öyleyim.

O konubaşlığına yazmadıklarımın hepsini buraya yazdım :D Duster fanatiği arkadaşlar bu yazdıklarımı eğer okurlar ise: sayfadaki yüzlerce Land Rover fotosu ile konuyu daha safkan hali ile anlayacaklardır bence ;D ;D ;D

ict3055' Alıntı:
Abi bu yıl sınavda ya LR sorusu çıkarsa da yapamaz sa? :(
Aynen abi oturur ağlarım valla. :mad:
Bu sene de A noktasından B noktasına ilerleyen araç sorusu gelirse itiraz edicem zaten. Giden araç Land'se tamam ama yok dusterdı hastırdı yemez yani.... :-\ :-\ :(

Assasin' Alıntı:
Aynen abi oturur ağlarım valla. :mad:
Bu sene de A noktasından B noktasına ilerleyen araç sorusu gelirse itiraz edicem zaten. Giden araç Land'se tamam ama yok dusterdı hastırdı yemez yani.... :-\ :-\ :(

Dur abicim toplıyacam durumu şimdi :smiley:

sertem41' Alıntı:
Töbee töbeeeee..... :D :D

Bak sertem abi bunlar geçen yılın soruları, rakibimiz JEEP ile alakalı;
Bu senede %80 Land Rover ile alakalı sorular gelecek diyom ;D ;D ;D

jeep1.png

jrrpb.png

ict3055' Alıntı:
Bu senede %80 Land Rover ile alakalı sorular gelecek diyom ;D ;D ;D

jeep1.png

jrrpb.png

O zaman bu koşullar altında benim tahminimce ; LYS-4 sınavında çıkacak konuların soru sayıları sırayla şöyle
-1 Tarih 1-Psikoloji
-1 Coğrafya 1-Sosyoloji
-1 Mantık -50 küsür "CESUR ŞOFÖR GEZER DAĞ BAYIR, İSTER ALTINA EN KRALINDAN BİR LAND ROVER" sorusu.
-50 küsür de " Jeep'in adı , LAND'in tadi" sorusu.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,745
Kayıtlı Üye Sayımız
166,560
Kaydolan Son Üyemiz
yalnisdost

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR