Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Forumda eski arkadaşlar arasında, 'sataşma ve laf atma' kıvamında, tamamen espiri olan bir marka çatışması var tabi
Bazı konu başlıkları altında okuduğum, bazı yorumlar çok ilginçti. Duster da bunlardan biri. Bu marka fanatikliği yaklaşımı biraz garip geliyor bana daha doğrusu bana göre değil.
Elma ile pırasayı karşılaştırmak gibi geliyor bana ;D Fikir beyan etmeye sözüm yok, isteyen istediği düşüncesini söyler - savunur tabi. '' maazallah lütfen şaşırmayalım sapıtmayalım'' tespitinde çok haklısın. Land Rover'ın tüm modellerini çok severim ama Defender'a ayrı bir takımtım vardır, o ayrı
ama kalkıpta '' Dünyanın en iyi - en mükemmel arazi aracıdır... Üstüne araç yoktur... falan diyemem. Denmez zaten.
Şahsım adına ben: tüm 4x4 araçları çok severim hatta 6x6, 8x8.... hepsine bir takıntım var
Bu yüzden de pekçok markanın, pekçok modelini çok beğenirim. Kendi aracımı: bütçem ve ihtiyaçlarım doğrultusunda aldım. Eğer çok param olsa, en az 6-7 değişik markanın çeşitli modellerine sahip olurdum
Duster sevenler içinde bu böyledir bence. Bütçe - konfor - tatlı su komandosu tribi...vb. etkenler.
Arazi aracı seven insanların, tüm marka-modelleri bildiğini, birden fazla marka ve modeli beğendiklerini, tercih edip kullandıkları haricinde diğer marka ve modellere her zaman saygı ve hayranlık duyduklarına inanırım en azından ben öyleyim.
O konubaşlığına yazmadıklarımın hepsini buraya yazdım
Duster fanatiği arkadaşlar bu yazdıklarımı eğer okurlar ise: sayfadaki yüzlerce Land Rover fotosu ile konuyu daha safkan hali ile anlayacaklardır bence ;D ;D ;D