ihg70
Ah ne mutludur serseri kuş. Özgürdür, özgürce uçar
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
ihg70' Alıntı:
sync' Alıntı:Selamlar,
Neden bu değişim yapılmış acaba.Verimsizlikten mi?Güç beklentilerini karşılamadığından mı?3.9 daha elektronik donanımlı değilmiydi?Çok fark yaratmış mıdır?Belki burası yeri değil ,özür dilerim ama bahsi geçmişken sormak istedim.Daha önce başka bir topikte de sordum ama henüz yanıt alamadım.Bu yüzden bu soruları soruyorum.Tedaş'tan çıkma 3.5 araçlar var edelbrock uygulamasıyla kullanabileceğimi düşündüğüm.Üzerinde hangi şanzıman olduğuna dair bir bilgi bulamadım forumda.Sizce dertli bir araç mıdır?Puma ya da 300tdi araçlara göre güç ,tork ve sorunsuzluk anlamında eksi ve artıları nelerdir?(minimum 35" lastik ve %70 şehiriçi kullanım düşünülmektedir)
Buraya yazdığım için tekrar özür dilerim .Yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.
Saygılarımla,
ict3055' Alıntı:Kesinlikle katılıyorum. Hatta maslakta arkadaş topluyor aynı renk def 110 inanılmaz güzel duruyor bu renk...
Soba borusu rengi işte...
ihg70' Alıntı:Metalik grinin güzelliği konusunda sizinle aynı fikirdeyim. ;D
ict3055' Alıntı:Kesinlikle katılıyorum. Hatta maslakta arkadaş topluyor aynı renk def 110 inanılmaz güzel duruyor bu renk...
Soba borusu rengi işte...
suyabatmaz' Alıntı:Range Rover jantlar da şık olmuş.
Çağrı gri Defender'dan dağda-bayırda aramaman lazım Şehirde dolaşmalısın ;D
Defender'a ne renk vursalar güzel duruyor bence, soba borusu rengi dahil ( Herkes kendi aracını övüyor forumda ama bizim gibi yeri geldiğinde dalga geçmiyor kimse. Bence bu da Land Rover farklarından biri ;D ;D ;D)