Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 795,846
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

belgrad tan;

th_RIMG0665.jpg

Etiketler

Biraz fotoğraf yükleyelim

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

100_0959.jpg

ASBO _amp_ BROOKE 010.jpg

DSC_0064 _Medium_.jpg

disco3.jpg

DSCF0086.jpg

sedat bey bu paylaşımlar gerçekten çok güzel ama ben şunu merak ettim affınıza sıgınarak acaba bizim gezenbilir ailemizin land cıların resimlerinide koysak gerçi onlardanda varda söyle sıralı olmazmı :smiley:
saygılar kolay gelsin

berkkamu' Alıntı:
sedat bey bu paylaşımlar gerçekten çok güzel ama ben şunu merak ettim affınıza sıgınarak acaba bizim gezenbilir ailemizin land cıların resimlerinide koysak gerçi onlardanda varda söyle sıralı olmazmı :smiley:
saygılar kolay gelsin

Zaman zaman onlardanda ekliyor arkadaşlar ancak Türkiyede ağırlık Defender olduğundan fazla disco fotoğrafı gelmiyor.
Bir disco sahibi olduğum için buldukça yerli yabancı ayırt etmeden fotoğraf topluyorum. Bu fotoğraflar aracın kabiliyetlerini ve yapılabilecek aksesuarları görmek açısından iyi oluyor.

Bugünkü son parti ;D Devamı gelecek ;)

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

neil_s cam 08 234.jpg

Picture 016_001.jpg

Picture 054.jpg

Picture 080.jpg

S5030247.jpg

Bir de genç aile fotosu koyalım ;D

Caponlara söyleyecek laf çıksın, Disco I fotosu koyunca sesleri pek çıkmıyor ;D

[attachment=1]

Land%20Rover%20Family.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,652
Kayıtlı Üye Sayımız
166,518
Kaydolan Son Üyemiz
panelhizmetleri123

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR