Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 800,581
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

brothers' Alıntı:
sedat bey güzergahınız iğmir yolumu

Erhan bey,

Bu Andoff un organize ettiği bir geziydi, Kızılcahamama varmadan önce sağa dönerek evirgen yaylasına çıkılıyor.
Ordan Çubuk karagöle inmeyi planlıyorduk ama hava muhalefeti nedeniyle zirveden geri döndük.

İğmir yolu ne tarafta kalıyor bilmiyorum.

Etiketler

hsbasar' Alıntı:
Erhan bey,

Bu Andoff un organize ettiği bir geziydi, Kızılcahamama varmadan önce sağa dönerek evirgen yaylasına çıkılıyor.
Ordan Çubuk karagöle inmeyi planlıyorduk ama hava muhalefeti nedeniyle zirveden geri döndük.

İğmir yolu ne tarafta kalıyor bilmiyorum.
kurtboğazı barajını geçtikten sonra sağa pazar yoluna döndünüz değil mi? o yolun ilerisinde iğmir gölü var oradan yol dönüp çubuk karagölden çıkıyor

brothers' Alıntı:
kurtboğazı barajını geçtikten sonra sağa pazar yoluna döndünüz değil mi? o yolun ilerisinde iğmir gölü var oradan yol dönüp çubuk karagölden çıkıyor

Evet kurtboğazı barajını geçtikten sonra sağa pazar yoluna döndük. Fakat gölü hatırlamıyorum.

brothers' Alıntı:
ankaradaysan yeniden organize edelim

O rotayı sonbaharda, kar başlamadan, hafif yağmurda yeniden yapmak isterim.
Doğa çok güzeldi, insan Ankarada olduğunu bile unutuyor ;D Hafif karadeniz havası var. ;)

Ben biraz daha fotoğraf ekliyeyim

Bizimkinin sis altındaki görüntüsü

[attachment=1]

Aynı geziden bir kare

[attachment=2]

Eşkiyanın direksiyona yeniden geçtiği an

[attachment=3]

DSC03566.jpg

DSC03606.jpg

DSC03601.jpg

Discoverynin içinden görüntü

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

Bu fotoğrafı silmeyin lütfen, Ayna Discovery'e ait ;D

[attachment=4]

DSC03607.jpg

DSC03636.jpg

DSC03663.jpg

DSC03673.jpg

Birazda RRC, bu araç Andoff dan Turhan arkadaşımıza ait.

Disco RRC fırtınada yanyana

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

16855_285979221574_582656574_3388122_7402428_n.jpg

DSC03674.jpg

DSC03720.jpg

DSC03722.jpg

Engin bey siz yine şanslısınız, Yavuz size uzak.
Biz ne yapalım, gelip yanımıza parkediyor ;D

[attachment=1]

04052010048.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,581
Kaydolan Son Üyemiz
dr.cenkay

SON KONULAR

Geri