Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 801,377
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

hsbasar' Alıntı:
Engin bey siz yine şanslısınız, Yavuz size uzak.
Biz ne yapalım, gelip yanımıza parkediyor ;D

[attachment=1]

Sedat Seninki yine iyi lift , lastik falan var, birtane normal disco bulabilsem bir fotoda onunla çekicem.

Etiketler

discovery-V8' Alıntı:
Sedat Seninki yine iyi lift , lastik falan var, birtane normal disco bulabilsem bir fotoda onunla çekicem.

Olsun ben yinede bu fotoyu görünce kendimi kötü hissettim, sen çıkardığın 35" lastikleri ne yaptın ;D

100_7652.jpg

yavuz-çelikel' Alıntı:
yavuz kaç çift lastil var sende yahuu

Sana verdiklerim MT idi, AT ler duruyor onları satmam, bir takım dursun adam gibi yol lastiği ne olur ne olmaz, hele 35 in AT si çok zor bulunuyor.

3 takım 38 2 adet stepnesi, 1 takım 35 AT, 4 takımda defender lerin normal jantlarına takılı 7,50 16 lar var.

mille t o kadar malla lastikçi dükkanı açıyor. İstersen özabdulkadir özcan diye açalım dükkanı :smiley:)

yavuz-çelikel' Alıntı:
mille t o kadar malla lastikçi dükkanı açıyor. İstersen özabdulkadir özcan diye açalım dükkanı :smiley:)

7,50 leri ayıklıycam fazlasını jantlarıyla beraber satıcam fuzuli yer kaplıyor, unutmuşum birde RRC klassic jantlarına takılı 5 adet kar lastiği var, onlarıda elden çıkarıcam birilerinin işini görür benim kullanma şansım yok oranlar değiştiği için lastiği küçültünce araba yürümüyor :(

discovery-V8' Alıntı:
Sana verdiklerim MT idi, AT ler duruyor onları satmam, bir takım dursun adam gibi yol lastiği ne olur ne olmaz, hele 35 in AT si çok zor bulunuyor.

3 takım 38 2 adet stepnesi, 1 takım 35 AT, 4 takımda defender lerin normal jantlarına takılı 7,50 16 lar var.

15 yokmu hiç. iki gün sonra muayeneye giderken fıldır fıldır jant lastik arayacaz....

ufukozkan' Alıntı:
15 yokmu hiç. iki gün sonra muayeneye giderken fıldır fıldır jant lastik arayacaz....

15 birtek 38 ler var, muayneye geçen sefer 35 gy mtr lerle gitmiştim ,şimdi 35 AT lerle giderim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,774
Kayıtlı Üye Sayımız
166,594
Kaydolan Son Üyemiz
SEMİHFİDAN33

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR