Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,310

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

discovery-V8' Alıntı:
Mertcim yolu molu kalmadı artık bigfoot oldu gibi bişey , Fotolarda yanında insan olmadığından esas boyutu belli değil, ama normal bir binek aracın üzerine takılmadan çıkıp arkasından inebilecek boyuta geldi. ;D ;D

Yani 35" ler açığa çıktı :smiley:

discovery-V8' Alıntı:
;D ;D hala kararsızım :(

Kararsız olacak bi durum yok. Artikülasyon azalacak diye dert etme bence. O büyüklükte lastik ile çok artikülasyona da fazla ihtiyacın kalmayacak. her türlü engel ufak bir taş parçası gibi gelecek sana ;D

nkurtkaya' Alıntı:
Kararsız olacak bi durum yok. Artikülasyon azalacak diye dert etme bence. O büyüklükte lastik ile çok artikülasyona da fazla ihtiyacın kalmayacak. her türlü engel ufak bir taş parçası gibi gelecek sana ;D

kısacası işin zevki kaçacak diyorsun...

edaghan' Alıntı:
kısacası işin zevki kaçacak diyorsun...

Kesinlikle. Benim Defender'da arka dif kilit yokken ve 33" lastikle heyecan içinde debelenerek geçtiğim çamurlardan, 35" Silverstone Extreme 117 MTR, V8, yükseltme ve bilimum kilitleri vs olan bir başka Defender ise Bağdat caddesinde (Doğalgaz çalışması yapılırkenki hali) gezer gibiydi. Öylece geçti, sonra döndü bir de tersten girdi, kesmedi yandan geçti. İçinde ne hissettim? Takılmayacağını bilmek güzel ama işin mücadele kısmı olmayınca zevki de değişik oluyor.
Ben şahsen 33 en fazla 35 yeter diye düşünüyorum.

ufukozkan' Alıntı:
38 olunca cukurunda camurunda boyutu degisdigi icin Zevkide degisiyor :smiley:

İşte bu cevabı bekliyordum ;D Peki 40" daha da değiştirmez mi boyutu? 42"? Sonu var mı bunun?

nkurtkaya' Alıntı:
İşte bu cevabı bekliyordum ;D Peki 40" daha da değiştirmez mi boyutu? 42"? Sonu var mı bunun?
Bal yiyen baldan bikar misali :smiley: Degisiklik iyidir :smiley: Heyecan katar

40 filan daha bi guzel olurda :smiley: Birde ekonomik boyutu var :smiley:

işin tadı 35 le kaçmıştı zaten, çok abartmadıkça biryerde takılmıyodu, şimdi 38 ile takılabilecek yer arıyoruz ;D ;D onuda bulursak , 40 ,44 ahahahaha şaka şaka Discoda iş bitti arka kapıyı söküp atmadan başka bişey takamayız, portal aks hariç ;D ;D

ufukozkan' Alıntı:
... Birde ekonomik boyutu var :smiley:

İşte bu boyut en belirleyici faktör oluyor. Ben şimdilik 33" veya 35" le devam edeyim. 2" yükseltme, ağır hizmet rot kolu yeterli. 35" olursa da spacer.
Biraz iç tarafı iyileştirmeyi düşünüyorum. Ön göğüs, elektronik donanım koltuklar falan. Biraz da araçların içlerinin fotoları gelse, değişik uygulamaları görsek, ne güzel olurdu.

;D ;D ;D

100_5610.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri