Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,310

Etiketler

Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Yavuz abi aracın çok güzel gözüküyor. Allah kazadan beladan korusun. Canavar gibi maşşallah...

yazargezeryolçizer' Alıntı:
38' ler artık çıkmaz ,
araç bu boya gelince geriye inmez ;D

diyosuun ;D ;D ;D hala kararsızım, elimdekileri satmaya karar vermem lazım ,evde yer gök lastik dolu koyacaklar yakında beni kapının önüne ;D

sword7' Alıntı:
Yavuz abi aracın çok güzel gözüküyor. Allah kazadan beladan korusun. Canavar gibi maşşallah...

Saolasın Umut, kendi çapımızda eğleniyoruz işte ;D ;D Ufuk abi gazı veriyor kabak bende patlıyor, tüm sorumlusu o ;D ;D

Kazdağları...

Resize of DSC06437.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Saolasın Umut, kendi çapımızda eğleniyoruz işte ;D ;D Ufuk abi gazı veriyor kabak bende patlıyor, tüm sorumlusu o ;D ;D

Bahanede hazir yahu :D :D Ben elimden geleni yapdim caydirmak icin Koca adam seker bulmus cocuk gibi lastik gorunce dagatiyor(Benim gibi) :D

ufukozkan' Alıntı:
Bahanede hazir yahu :D :D Ben elimden geleni yapdim caydirmak icin Koca adam seker bulmus cocuk gibi lastik gorunce dagatiyor(Benim gibi) :D

"Koca adam seker bulmus cocuk gibi lastik gorunce dagatiyor" ahahha buna bittim ben ;D

Yavuz abiye çok güzel çok güzel dediniz adamın başını belaya koyacaksını ;D ;D benden yükseltme istedi galiba 38"ler disco'da kalıcı ??? ;D ;D

Macera' Alıntı:
Yavuz hocam merhaba küheylanın son hali muhteşem olmuş kazasız belasız güle güle kullan

Ufuk selamlar , Teşekkkür ederim, Sen nerelerdesin yau hiç sesin soluğun çıkmıyor.

Deep' Alıntı:
Yavuz abi, senin canavar big foot olma yolunda gidiyor hadi hayırlısı ;D ;D

Mertcim yolu molu kalmadı artık bigfoot oldu gibi bişey , Fotolarda yanında insan olmadığından esas boyutu belli değil, ama normal bir binek aracın üzerine takılmadan çıkıp arkasından inebilecek boyuta geldi. ;D ;D

yunus bager' Alıntı:
Yavuz abiye çok güzel çok güzel dediniz adamın başını belaya koyacaksını ;D ;D benden yükseltme istedi galiba 38"ler disco'da kalıcı ??? ;D ;D

Hep Ufuk abinin yüzünden hep, yaktı başımı ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,821
Kayıtlı Üye Sayımız
166,617
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Geri