Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,324

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

suya giris

6609_1065455051196_1670613848_130111_4880823_n.jpg

aradaki foto vardır mutlaka fakat gezide toplak 30 gb lık foto çekilince bulması zor oluyor. :smiley: video var onu yükleyeyim mi ?

vosdost' Alıntı:
aradaki foto vardır mutlaka fakat gezide toplak 30 gb lık foto çekilince bulması zor oluyor. :smiley: video var onu yükleyeyim mi ?

Tabiii ki yükle. Neşemizi bulalım biraz.

ufukozkan' Alıntı:
defender bu hepsi sigar (Resimler donunce enkisa surede:smiley:)

Senin jantlar Defender'a oluyor mu? Oluyorsa Yavuz'un Defender'a bi takıp deneseniz? Ona göre ben de 38" listesine eklensem... (Düğüne yetişsin de :smiley: )

vosdost' Alıntı:
Ahmet aman he kaç gündür defenderin yüzünü göremiyorum bari görüntülerden mahrum kalmayalım ;)

nkurtkaya' Alıntı:
Senin jantlar Defender'a oluyor mu? Oluyorsa Yavuz'un Defender'a bi takıp deneseniz? Ona göre ben de 38" listesine eklensem... (Düğüne yetişsin de :smiley: )
Nacı abinin ismarladıklarından sende istemen gerekir 4;11

yunus bager' Alıntı:
Nacı abinin ismarladıklarından sende istemen gerekir 4;11

Onu da isteriz Yunus, hele bi karar verelim kaç inch olacak da ona göre daha senden spacer isteyeceğim.
Benim bu Spacer ile iligli merak ettiğim bir konu var. Büyük lastik takınca 35" veya 38", bir de lastikleri spacer ile dışarı doğru alınca (direksiyon çevrildiğinde lastik içeri sürtmesin diye yapmak zorundayız sanırım) bu sefer lastik artikülasyonda çamurluk içine giremediği için çamurluğa veya dodiklere sürtmez mi?

nkurtkaya' Alıntı:
Onu da isteriz Yunus, hele bi karar verelim kaç inch olacak da ona göre daha senden spacer isteyeceğim.
Benim bu Spacer ile iligli merak ettiğim bir konu var. Büyük lastik takınca 35" veya 38", bir de lastikleri spacer ile dışarı doğru alınca (direksiyon çevrildiğinde lastik içeri sürtmesin diye yapmak zorundayız sanırım) bu sefer lastik artikülasyonda çamurluk içine giremediği için çamurluğa veya dodiklere sürtmez mi?
35" 38" takacaksan ki cantlarıda değişeceksin spacere gerek kalmayabilir yoksa dediğin gibi çamurluğa surter en az 4" yükseltmen gerekir

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,807
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR