bu aracı tanımıyorum ama size biraz yardımcı olmak isterim bu fiyatta biradaha pazarlık edebiliyorsanız fiyatı makuldur defenderi az cürük olanıyla cok cürük olanı arsında kaporta maliyati yaklaşık aynıdır motorda sorun çıksa an fazla 2500 tl ye sıfırın sıfırı olur şanzımanda ve difaransiyellerde sorun çıksa 1000-1500 arası hepsi yenilenirnordic1903' Alıntı:Afrikalı arkadaşım sanırım kader ortağıyız..Şu Öğrenim ve Katkı kredilerini yeniden yapılandırmak benim de 1 yılımı yiyecek..Hele ki aşağıdaki araçlar fiyat düşürürken çok acı oluyor beklemek...Ben de bu arada bu sitedeki üstadlardan faydalanıp bilgi dağarcığımı geliştireyim bari...
http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_110_2_5_dizel-37WQQaXQQ11807983WQQpXQQdisplayitem
ömer düşünmeyi bırak al bir defender artıkbyseyyah' Alıntı:Arkadaşlar lütfen; Kesinlikle böyle bir niyetim yok , aksine inanarak söylediğim bir sözdü. Ama önemli değil, yani amacım polemik konusu yaratmak değil.
ndoganci' Alıntı:gökhancım
yazlık lastik olarak bf kullanıyorum, bliyorum biraz ufak kaldı ama ne yapalım idare....
cevap vermiştimgel kendin bak diye...
haftaya 4:11 A/M lerim geliyor, işte asıl o zaman güzel olacak 1-2-3
nordic1903' Alıntı:Yavuz Bey ;
Fotoğraftaki canı sıkkın Defender hakkında bilgi alabilirmiyim ?
Teşekkürler
Cenk
nordic1903' Alıntı:Teşekkürler Yavuz bey ..Çok iyi bildiğiniz üzere Kayseri'de özel harekattan çıkma LR'lar var.Sizinkine benzer bir yürüyen yenileme kaça malolur ? Ne kadar zaman aldı bu işlemler ? Bu haftasonu Kayserî'ye gitme planım var..Hatta bi tanesini alıp gelme ihtimali bile olabilir bu yüzden bu belki de en sık sorulan soru size denk geldi
Cenk