Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,329

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Arkadaşlar ne kadar şanslısınız ki bir defenderiniz var. Ben de hastasıyım bu canavarın ama
Bir iki yıl daha bekleyeceğim sanırım.
Selamlar.

Afrikalı arkadaşım sanırım kader ortağıyız..Şu Öğrenim ve Katkı kredilerini yeniden yapılandırmak benim de 1 yılımı yiyecek..Hele ki aşağıdaki araçlar fiyat düşürürken çok acı oluyor beklemek...Ben de bu arada bu sitedeki üstadlardan faydalanıp bilgi dağarcığımı geliştireyim bari...

http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_110_2_5_dizel-37WQQaXQQ11807983WQQpXQQdisplayitem

nordic1903' Alıntı:
Afrikalı arkadaşım sanırım kader ortağıyız..Şu Öğrenim ve Katkı kredilerini yeniden yapılandırmak benim de 1 yılımı yiyecek..Hele ki aşağıdaki araçlar fiyat düşürürken çok acı oluyor beklemek...Ben de bu arada bu sitedeki üstadlardan faydalanıp bilgi dağarcığımı geliştireyim bari...

http://www.sahibinden.com/land_rover_defender_110_2_5_dizel-37WQQaXQQ11807983WQQpXQQdisplayitem
bu aracı tanımıyorum ama size biraz yardımcı olmak isterim bu fiyatta biradaha pazarlık edebiliyorsanız fiyatı makuldur defenderi az cürük olanıyla cok cürük olanı arsında kaporta maliyati yaklaşık aynıdır motorda sorun çıksa an fazla 2500 tl ye sıfırın sıfırı olur şanzımanda ve difaransiyellerde sorun çıksa 1000-1500 arası hepsi yenilenir
Sahsen ben tavsiye ederim dizel olduğu için

Yunus Kardeş ;

sağolasın..sanırım en iyi tercih dizel ..bir iki sene içinde TDI ile değiştirme şansımız da olur ..sanırım izmitte yaşıyorsun ve etrafın LR Defender dolu..Oralarda da var mı bu araçlardan tavsiye edebileceğin..İlanlarda görmediğimiz ?

Defenderin canı sıkılmış biraz gezmeye çıkardık.

100_5486.jpg
100_5487.jpg
100_5488.jpg

Bunlarda Umuttan

SH100491.jpg
SH100492.jpg
SH100494.jpg

Günaydın günaydın...Sn Doğancı,

Havalarınız batsın,,,,,, :smiley: BF lere dönmüşsünüz bakıyorum da ..... Şu vites ile ilgili sorumu yanıtlamıyacakmısın ???

selamlar

gökhancım

yazlık lastik olarak bf kullanıyorum, bliyorum biraz ufak kaldı ama ne yapalım idare....

cevap vermiştim :smiley: gel kendin bak diye...

haftaya 4:11 A/M lerim geliyor, işte asıl o zaman güzel olacak 1-2-3

ndoganci' Alıntı:
gökhancım

yazlık lastik olarak bf kullanıyorum, bliyorum biraz ufak kaldı ama ne yapalım idare....

cevap vermiştim :smiley: gel kendin bak diye...

haftaya 4:11 A/M lerim geliyor, işte asıl o zaman güzel olacak 1-2-3

bu hikaye bitmez ;D ;D Naci cipcilere döndün yap boz yap boz ;D

nordic1903' Alıntı:
Yavuz Bey ;

Fotoğraftaki canı sıkkın Defender hakkında bilgi alabilirmiyim ?

Teşekkürler

Cenk

1987 model özel harekattan çıkma, 2,5 benzin ,2 inch lift kit, 3 cm off-set 15 inch jant ile 35 inch lastik takıldı, spor koltuk, spor direksiyon, yeni orjinal hidrolik direksiyon, kaput koruması, yeni model göğüs , yeni arazi şanzımanı , yeni şanzıman, yeni akü ve tümden yeni fren sistemi var, daha yazamadığım yürüyeninde herşey yenilendi, dış kısmına birşey yapmadık. Tüv ü bir defada kusursuz geçti.

Selamlar

Teşekkürler Yavuz bey ..Çok iyi bildiğiniz üzere Kayseri'de özel harekattan çıkma LR'lar var.Sizinkine benzer bir yürüyen yenileme kaça malolur ? Ne kadar zaman aldı bu işlemler ? Bu haftasonu Kayserî'ye gitme planım var..Hatta bi tanesini alıp gelme ihtimali bile olabilir bu yüzden bu belki de en sık sorulan soru size denk geldi :D

Cenk

nordic1903' Alıntı:
Teşekkürler Yavuz bey ..Çok iyi bildiğiniz üzere Kayseri'de özel harekattan çıkma LR'lar var.Sizinkine benzer bir yürüyen yenileme kaça malolur ? Ne kadar zaman aldı bu işlemler ? Bu haftasonu Kayserî'ye gitme planım var..Hatta bi tanesini alıp gelme ihtimali bile olabilir bu yüzden bu belki de en sık sorulan soru size denk geldi :D

Cenk

doğruyu söylemek gerekirse sorunsuz araç beklemeyin, bendekinin arazi kilitte takılı kalmış bunu baştan anlayamadık, kol ayrılıyor gibi görünüyordu araç 3-5 metre yürüyünce kendiliğinden kilitleniyordu, komple yenilemek zorunda kaldım, fren merkezleri debriyaj merkezleri bitik çıktı, arka fren sistemi hiç çıkmadı komple yeni aldık, önde diskler bitik kaliperlerin biri bitik çıktı, diğer aracın bir supabı yanık çıktı, ama onun ön dingil komple sıfır çıktı yeni değiştirmişler, ikisininde depoları sıfır çıktı etiketi bile üzerindeydi, biraz şans işi. ne çıkacağını baştan kestiremiyorsunuz, benim öyle bir sorunum yoktu zaten sıfırdan başlamaya niyetliydik. sağlamda çıksa herşey elden geçecekti.

En güzeli plakası çıkmış tüv den geçmiş bir araca bakın, herşeyi aşağı yukarı bakımdan geçmiş oluyor , diğer türlü kader ne olacağı belli değil. Fiyat kırabilirseniz 1000-1500 TL düşüğe alırsanız çıkan arızlar bir miktarda olsa karşılanabilir.

Selamlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR