Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,352
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

kafamda muammaydı
yapmak problem değildi fakat bunun nasıl boyanacağı problemdii boya tutmaz diyordukk normal boya tutmazda zaten fakat bir şekılde bu parçaların boyandığınıda görüyordukk sonunda bu şekılde öğrendık

Etiketler

Murselin'le bız bunu baya sorun ettik hangi boya tutar diye normal boya olmaz dedik
şimdi, işimiz kolaylaştı boyatacak yerde var
Murselin ELPA da boyatırız merak etme ;)

Yavv sayfayıda baya kirlettim biri bir foto koysun ;D ;D

[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

13688.jpg

13688(2).jpg

MVC-007S.jpg

MVC-008S.jpg

MVC-010S.jpg

Arkadaşlar yanlış görmediysem bahsettiğiniz aleminyum levha değil. Dolayısı ile boyalıda değil. O görülen yer döşemelerinde kullanılan pvc bir malzeme ve kendisi siyah. Yanılıyor olabilirim ama bence öyle.

Yok PVC değil. O Normal aluminyum fakat elektrostatik boya ile siyaha boyanmış.

Elektrostatik boya genellikle kuru(toz) halde olup, Metal ile boya zıt yönde elektrik yüküyle yüklenip bir kabin içinde birbirine yapışması ve metalin tamamen toz ile örtülmesi sağlanıyor. Ikinci aşamadada Fırına sokulup (400 derece civarı diye hatırlıyorum) boyanın eriyip metalle bütünleşmesi sağlanıyor. (Sakız misali)... Ve sonunda da boyası çıkmayan boyalı bir Aluminyum levha elde ediyorsun. Saygılar. Hakan.

byseyyah' Alıntı:
Arkadaşlar yanlış görmediysem bahsettiğiniz aleminyum levha değil. Dolayısı ile boyalıda değil. O görülen yer döşemelerinde kullanılan pvc bir malzeme ve kendisi siyah. Yanılıyor olabilirim ama bence öyle.
Sizde haklısınız pilastik olanlarıda var

Evet, en son Hakan beyin yazdığı doğrudur. :smiley:
Kürşad, fotoları basına sızdırdın demek :smiley: Araçta daha çok iş var, rock slider takılacak ve plakaların arkasındaki kaporta bölümleri de siyaha boyanacak.

Hakan ın yazdıkları doğru, levhalar elektro-statik toz boya ile boyanırsa çizilmesi imkansız hale geliyor, plastik olanları aman diyeyim arabanın dışında kullanmayın ben o hataya 3 sene önce düştüm güneşten bozuluyor yer yer parçalanıyor sonra sökmesi çok zor oluyor, hiç bir koruyuculuğuda yok.

Alüminyum levhaların 2 ve 3 mm olanları var 3 mm olanı az bükümlü yerlerde kullanırsanız çekiçle bile bükülmez, üzerinde yürüyebilirsiniz, ama bükümlü yüzeylere uygulaması imkansız değil ama çok zor.

Mert bu Turuncu olan seninkimi ? Muhteşem görünüyor, nezaman göreceğiz bunu piyasada? ;D

Izinsiz cektim fotolarini dayanamadim meslek bu olunca, ;D ama fragman gibi olsun dedim onden azcik ipucu aracin daha cok isi olsada kendisini gostermeye baslamis ve baktiriyor kendisine, detaylarda rutuslar kalmis sadece :smiley: nazar boncuguda lazim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,805
Kayıtlı Üye Sayımız
166,615
Kaydolan Son Üyemiz
rkayapınar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.