Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 802,611
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

yunus bager' Alıntı:
haklısın ford bu motor için ingildere deki fabrikanın ekip mühendisiyle görüştüm ford un motorunda sadece su yalıtımı güçlendirildiğini başka bir degişiklik olmadığını ayrıca bu güçlendirmeyi kendi garajımda yapa bileceğimi söyledi ve fazla dillendirmememide söyledi .

Etiketler

dron' Alıntı:
haklısın ford bu motor için ingildere deki fabrikanın ekip mühendisiyle görüştüm ford un motorunda sadece su yalıtımı güçlendirildiğini başka bir degişiklik olmadığını ayrıca bu güçlendirmeyi kendi garajımda yapa bileceğimi söyledi ve fazla dillendirmememide söyledi .
Evet aynı şeyleri bende duymuştum

off road koşullarında toz ve kirlenmenin fazlaolacağı düşüncesiyle hava ekipmanında değiştirmişler ve motorla hava ekipmanı bğlantılarında su yalıtımı yapılmış kısacası motor aynı ford motor sadece hava ekipmanı farklı

Hem LR fotoğrafı hemde Ufuk abi yüksekliği merak ediyordu, Sandıkla böyle birşey oldu .

[attachment=1]

ddiissccoo.jpg

edaghan' Alıntı:
Yavuz,

BF'ler 32 mi 35 mi?

Engin oranlarla sürekli oynamamak için 35 yaptım, bir takım 35 AT, Bir takımda 35 MT var AT ler 16 , MT ler 15 Jant ama dış çapları aynı. Sadece stepne 32 inch.

discovery-V8' Alıntı:
Engin oranlarla sürekli oynamamak için 35 yaptım, bir takım 35 AT, Bir takımda 35 MT var AT ler 16 , MT ler 15 Jant ama dış çapları aynı. Sadece stepne 32 inch.

Kıskançlığım had safhada!! bilesin...

nedir bu 35 inch BFG AT'lerin günahı?

edaghan' Alıntı:
Kıskançlığım had safhada!! bilesin...

nedir bu 35 inch BFG AT'lerin günahı?

Piyasada yok maalesef, ama 35 lastik işi güzel birşey, piyasada kullanılmamış ikinci el fiyatına kıyıda köşede 35 lastik kolay bulunuyor, 1 ayda 3 set uygun fiyatlara buldum, Birseti ambalajında hiç açılmamıştı.

Büyük deposu olan lastikçilere sormak gerekiyor, mutlaka kıyıda köşede çıkıyor bir set, kimse almadığı için fiyatlarda uygun oluyor genelde.

http://forums.vwvortex.com/zerothread?id=2963258&page=5

bol fotolu forum

discovery-V8' Alıntı:
Hem LR fotoğrafı hemde Ufuk abi yüksekliği merak ediyordu, Sandıkla böyle birşey oldu .

[attachment=1]

Yavuz abi muhteşem bir araç olmuş ya..Maşallah..Arkadan da fena görüntü sergiliyor...(Gizli Fan) ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,828
Kayıtlı Üye Sayımız
166,622
Kaydolan Son Üyemiz
mustgok

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR