Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 800,436
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

joerocker' Alıntı:
kardeş güzel yapmış herifler, ama bence böyle kibar ve ince çizgiler bozuyor bence. land rover defender'in bence sert, sağlam bir görüntüsü olmalı. yumuşak değil, keskin bir görünüşe sahip olmalı.anlatabiliyormuyum? tabi bence diyorum yanlış anlama lütfen :smiley:

sana sonuna kadar katılıyorum kardeşim yok yok olmamış bu biraz zor tutar

Etiketler

Defender simulatörü.Defender sürücüsü olmak pilot olmak kadar zorlu bir süreç gerektirdiğinden def sim yapmışlar. ;)

_MG_3266.jpg

_MG_3267.jpg

Defender'ın üretimtimine son verileceği haberi:

http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Eski-Land-Rover-Defendera-hosca-kal/Detay-287818

Land Rover bunu Discovery'de uyguladı ve yılların efsanesi ( arazi kabiliyeti anlamında söylüyorum ) ''Fino'' oldu. Umarım Defender aynı kaderi paylaşmaz.

suyabatmaz' Alıntı:
Defender'ın üretimtimine son verileceği haberi:

http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Eski-Land-Rover-Defendera-hosca-kal/Detay-287818

Land Rover bunu Discovery'de uyguladı ve yılların efsanesi ( arazi kabiliyeti anlamında söylüyorum ) ''Fino'' oldu. Umarım Defender aynı kaderi paylaşmaz.
Abi zaten Türkiye'de bu üretimi otokar üstlendiği için ve askeriyede faal olarak kullanıldığı için bence en azından 15-20 yıl piyasadan silemezler Defenderı , ama çarşıda sokakta defender adı altında finolar görmek zorunda kalacağız gibi duruyor. Umarım böyle olmaz.Şahsen eski discoların asaleti disco 3te yok. Helak etmişler canım aracı.
Saygılar , Deniz.

değiştirselerde defenderin bi ruhu var. Yukarıdaki sıfır askeriye defenderlerinin ihalelerine 2021 de gireceğim. Not aldım :D

Ben yeni Discovery'yi de beğeniyorum tasarım anlamında ama o kadar elektronik, şasenin günümüz teknolojisi sebebi ile kompozit hale gelmesi, aracın bu kadar elitist bir hal alması: o eski Camel görüntülerinde yeralan Discovery ile hiç bağdaşmıyor bence.

Bu kasayı ( Yeni Discovery ) ağır off-road'a modifiye etmek ve bu aracı araziye sokmak, ciddi bir darpane sahibi olmayı gerektirir herhalde :D :D :D

Bakalım yeni Defender nasıl bir elektronik ağ ile örülecek ;D

serci07' Alıntı:
değiştirselerde defenderin bi ruhu var. Yukarıdaki sıfır askeriye defenderlerinin ihalelerine 2021 de gireceğim. Not aldım :D
:D Aynen öyle , Türkiye'yi ele alırken Dünya Ülkeleri - Türkiye şeklinde almak gerekiyor. Farklıyız biraz.Zaten şimdi 85 model araba kullanabiliyorsak2025te 2000 model Def. kullanmak koymaz kimseye. :D

suyabatmaz' Alıntı:
Ben yeni Discovery'yi de beğeniyorum tasarım anlamında ama o kadar elektronik, şasenin günümüz teknolojisi sebebi ile kompozit hale gelmesi, aracın bu kadar elitist bir hal alması: o eski Camel görüntülerinde yeralan Discovery ile hiç bağdaşmıyor bence.

Bu kasayı ( Yeni Discovery ) ağır off-road'a modifiye etmek ve bu aracı araziye sokmak, ciddi bir darpane sahibi olmayı gerektirir herhalde :D :D :D

Bakalım yeni Defender nasıl bir elektronik ağ ile örülecek ;D
Defender zaten arızası eksik olmayan bir araç , işin içine bir de ECU vs. girerse halimiz duman olur.. :D Yeni Toyota FJlerden memnunmuş yurtdışında kullananlar falan.Land Roverın yeni bir efsane yaratmasına hayır demeyiz.Umarım yaratabilirler. :smiley:

Assasin' Alıntı:
:D Aynen öyle , Türkiye'yi ele alırken Dünya Ülkeleri - Türkiye şeklinde almak gerekiyor. Farklıyız biraz.Zaten şimdi 85 model araba kullanabiliyorsak2025te 2000 model Def. kullanmak koymaz kimseye. :D

85 yine iyi ;D

sync' Alıntı:
2012 defender ruhu,karizması kalmamış.Gerçi daha öncede 2008 modeli böyle diye resimler dolaşmış.Bence buda fos çıkacaktır.
[attachment=1]
Fos çıkar ; Land Rover , Defenderın şanına onuruna yakışır bir tasarım yapar bence. Bu hiç bir şeye benzemiyor. :smiley:

kanaatimce yürüyen aksamda değişiklik yapar. Ayrıca kaportada birkaç makyajlama daha olabilir.

serci07' Alıntı:
kanaatimce yürüyen aksamda değişiklik yapar. Ayrıca kaportada birkaç makyajlama daha olabilir.
Haklısınız , yürüyen aksamın etkilediği ölçüde kaportada değişiklik yolunada gidilebilir,kaporta aynı kalabilir.. belki çamurluklar büyütülür tamponlar yenilenir vs..Ama değişmese çok daha güzel olur tabi keşke hep bu haliyle kalsa. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri