yavuz-çelikel
www.isteataturk.com
Ynt: Land Rover Fotoğrafları
serci07 resim yok.
serci07 resim yok.
cemtascioglu' Alıntı:Arkadaslar harbiden land rover aski baska birsey sabah arabaya binmesem kullanmasam olmuyor icine binince keyfim yerine geliyor icin nese doluyor LANDROVER bence basde baska bir olay
Aynen öyle..cemtascioglu' Alıntı:Arkadaslar harbiden land rover aski baska birsey sabah arabaya binmesem kullanmasam olmuyor icine binince keyfim yerine geliyor icin nese doluyor LANDROVER bence basde baska bir olay
joerocker' Alıntı:arkadaşlar zaten Land Rover seriler ve defenderlerin şasi ve tekerlerin birbirlerine olan genişliği demiryolları için yapılmış.
Savaş yıllarında askerler tarafından ingilterede demiryollarında falan kullanıldığını okumuştum.
bikaç resim daha;
bu da video; http://www.youtube.com/watch?v=A1uZpBASiXQ
sync' Alıntı:2012 usa defender.Tüm konuyu bitiremedim henüz.Daha önce yayınlandıysa kusura bakmayın.
[attachment=1]
joerocker' Alıntı:kardeş güzel yapmış herifler, ama bence böyle kibar ve ince çizgiler bozuyor bence. land rover defender'in bence sert, sağlam bir görüntüsü olmalı. yumuşak değil, keskin bir görünüşe sahip olmalı.anlatabiliyormuyum? tabi bence diyorum yanlış anlama lütfen
suyabatmaz' Alıntı:2013'te üretimi durdurulacak Defender'ın.
Tamamen yeni bir karoser satışa sunulacak. Çok büyük ihtimal ile, metalik turuncu olan.