Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 800,436

Etiketler
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

arkadaşlar zaten Land Rover seriler ve defenderlerin şasi ve tekerlerin birbirlerine olan genişliği demiryolları için yapılmış.
Savaş yıllarında askerler tarafından ingilterede demiryollarında falan kullanıldığını okumuştum.

bikaç resim daha;
1154.jpg

LandRoverPermaquip-RoadRailVehicle-.png
rail_rover.jpg

Series-II-PCRC-train-tressle.jpg

bu da video; http://www.youtube.com/watch?v=A1uZpBASiXQ

Unimogların lokomotif vagon vs. çektiklerini biliyordum ama def'in de çektiğini şimdi öğrendim.İlginçmiş :smiley:

cemtascioglu' Alıntı:
Arkadaslar harbiden land rover aski baska birsey sabah arabaya binmesem kullanmasam olmuyor icine binince keyfim yerine geliyor icin nese doluyor LANDROVER bence basde baska bir olay

offf offff bide benim KIRAT ım gelse bir aydır kan kusuyorum şöyle içine bi binsem yeniden doğmuş gibi olacam valla :'(
aklıma geldi özledim şimdi daha önce eklediğim bir resim ama çok hoşuma gidiyo bir daha ekliyeyim

169034_499697568380_675938380_6136829_7735518_n.jpg

cemtascioglu' Alıntı:
Arkadaslar harbiden land rover aski baska birsey sabah arabaya binmesem kullanmasam olmuyor icine binince keyfim yerine geliyor icin nese doluyor LANDROVER bence basde baska bir olay
Aynen öyle..

joerocker' Alıntı:
arkadaşlar zaten Land Rover seriler ve defenderlerin şasi ve tekerlerin birbirlerine olan genişliği demiryolları için yapılmış.
Savaş yıllarında askerler tarafından ingilterede demiryollarında falan kullanıldığını okumuştum.

bikaç resim daha;
1154.jpg

LandRoverPermaquip-RoadRailVehicle-.png
rail_rover.jpg

Series-II-PCRC-train-tressle.jpg

bu da video; http://www.youtube.com/watch?v=A1uZpBASiXQ

Vay ben bilmiyordum. Adamlar neleri düşünmüş ya, inanılmaz...

Emniyet teşkilatımızın da tercih ettiği çift difransiyelli LAND ROVER i sizde kullanınız :D
serhat15trlandrover101.jpg

2012 usa defender.Tüm konuyu bitiremedim henüz.Daha önce yayınlandıysa kusura bakmayın.
[attachment=1]

lr-defender-1_620.jpg

2012 defender ruhu,karizması kalmamış.Gerçi daha öncede 2008 modeli böyle diye resimler dolaşmış.Bence buda fos çıkacaktır.
[attachment=1]

defender2008.jpg

sync' Alıntı:
2012 usa defender.Tüm konuyu bitiremedim henüz.Daha önce yayınlandıysa kusura bakmayın.
[attachment=1]

kardeş güzel yapmış herifler, ama bence böyle kibar ve ince çizgiler bozuyor bence. land rover defender'in bence sert, sağlam bir görüntüsü olmalı. yumuşak değil, keskin bir görünüşe sahip olmalı.anlatabiliyormuyum? tabi bence diyorum yanlış anlama lütfen :smiley:

joerocker' Alıntı:
kardeş güzel yapmış herifler, ama bence böyle kibar ve ince çizgiler bozuyor bence. land rover defender'in bence sert, sağlam bir görüntüsü olmalı. yumuşak değil, keskin bir görünüşe sahip olmalı.anlatabiliyormuyum? tabi bence diyorum yanlış anlama lütfen :smiley:

Yok niye yanlış anlayayım.Bende beğenmedim zaten .İnşallah değiştirmezler.Değiştirmezler değiştirmezler ???

suyabatmaz' Alıntı:
2013'te üretimi durdurulacak Defender'ın.
Tamamen yeni bir karoser satışa sunulacak. Çok büyük ihtimal ile, metalik turuncu olan.

Şık ama defender değil bence.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,760
Kayıtlı Üye Sayımız
166,576
Kaydolan Son Üyemiz
Atakan Usun

SON KONULAR

Geri