KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Teşekkür ederim, evet o bendim. Ağva gecelemeli bir gezinin dönüşünde sanırım Sırapınar cıvarında karşılaştık.
Gürkan'nın arabasını toparlamak ve bakımlarını yapmak ile uğraşıyorum. Biraz eksiği ve sorunları var.
Gürkan, bu arada öten V- kayışı nedeniyle Serkan Ustaya gitmeseyim başım baya beleya girecekmiş. Klima gergi makarası bir gece önce kasmış ve Triger kayışı koptu kopacak durumdaydı. Hepsi değişti. Tüm bakımları tamam. özlediysen sana yedek oto olarak geri satabilirim. ;D
Amanın Hakan abi bu benim şansım mı senin şanssızlığın mı bilemedim. Aldığım adam yeni değişti demişti. Benim hiç aklıma gelmezdi trigeri göstermek. Abi walla bilmiyordum kusura bakma
Barış, şu üstten ikinci süpermiş. Benim bir arkadaş topluyor serie 2 sanırım o da. Daha görmedim ama çok iyi oluyormuş, bakalım çıksın ortaya da, fotoğraflarını koyacağım.
Barış, şu üstten ikinci süpermiş. Benim bir arkadaş topluyor serie 2 sanırım o da. Daha görmedim ama çok iyi oluyormuş, bakalım çıksın ortaya da, fotoğraflarını koyacağım.
Benim Ustamın, bir arkadaşı ile karşılaştım hafta sonu dükkanda, bu aracı kendileri gümrükten teslim almışlar, aracın ilk sahibi. 2.5 düz dizel motor ve LT77 şanzıman var. Muhteşem bir araç.
Benim ustamda da 109 üç kapı var o da muhteşem bir araç ama havalar bozuk diye çıkarmıyor aracını Onun da fotolarını çekeceğim, eklerim buraya.
Benim Ustamın, bir arkadaşı ile karşılaştım hafta sonu dükkanda, bu aracı kendileri gümrükten teslim almışlar, aracın ilk sahibi. 2.5 düz dizel motor ve LT77 şanzıman var. Muhteşem bir araç.
Benim ustamda da 109 üç kapı var o da muhteşem bir araç ama havalar bozuk diye çıkarmıyor aracını Onun da fotolarını çekeceğim, eklerim buraya.
Eeeğ zaten benim çocukluğumda Defenderlar yoktu, biz bu araçları bu serieslerle sevdik. Şu safari tavan, şaşı gibi birbirine yakın farlar, köşeli hatları, kaputun üstünde stepnesi, tepesinde lambaları, yok bagajıydı, jerrycan'leriydi hep o uzaklara duyulan merakın ve o macera ruhunun tam merkezine gelip oturan bir araçtı benim için. Ki hala da öyle...
Para olsa bir de series edinsek
Eeeğ zaten benim çocukluğumda Defenderlar yoktu, biz bu araçları bu serieslerle sevdik. Şu safari tavan, şaşı gibi birbirine yakın farlar, köşeli hatları, kaputun üstünde stepnesi, tepesinde lambaları, yok bagajıydı, jerrycan'leriydi hep o uzaklara duyulan merakın ve o macera ruhunun tam merkezine gelip oturan bir araçtı benim için. Ki hala da öyle...
Para olsa bir de series edinsek