Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,235
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Ne reklamı abi 3 takım alıcam zaten ;D evde 3 landrover oldu bir anda.

Etiketler

Bari ben kendimi gaza getireyim , sıfır RR sport parası harcarsam böyle olacak

[attachment=2]

[attachment=1]

[attachment=3]

[attachment=5]

[attachment=4]

bk57sko_lrg2.jpg

bk57sko_lrg3.jpg

bk57sko_lrg6.jpg

bk57sko_lrg5.jpg

bk57sko_lrg4.jpg

yunus bager' Alıntı:
hahaha abi sen ne yaptın sen bizi geçmek uzeresin :smiley:
sunları merak ettim bi resimlerini görmek isterdim

Resim gönderemem moraliniz bozulur ;D

Şöyle söyliyeyim Nacinin şasinin üzerine oturduğu boş bir foto varya işte onu düşün , adım adım yapıcaz , garaja koyarım başlayınca , şimdilik durumları perişan.

discovery-V8' Alıntı:
Ne reklamı abi 3 takım alıcam zaten ;D evde 3 landrover oldu bir anda.

Yok daha neler, sana LR dan liyakat nişanı takacaklar ;D ;D
Güle güle kullan arkadaşım, darısı başıma ;)

150px-Ingilizliyakat.png

Şu defender video ve ISAK landrover fotolarını koyanları varya ben napıyim bilmiyorum, ama bitince camianın 2. ve 3. V8 , Defender 110 ları olabilirler, hemde karbüratör koyma niyetindeyim, biraz düşüneyim pumamı yoksa v8 mi karar veremedik, 4.6 veya 5.2 karbüratörlü v8 daha çok kafama yatıyor.

SDC' Alıntı:
Yok daha neler, sana LR dan liyakat nişanı takacaklar ;D ;D
Güle güle kullan arkadaşım, darısı başıma hemi de şundan olsun ;)

Sevtap çok sağolasın, gerçekten morale ihtiyacım var, inşallah sana çok daha iyi ve güzelleri nasip olsun.

discovery-V8' Alıntı:
Şu defender video ve ISAK landrover fotolarını koyanları varya ben napıyim bilmiyorum, ama bitince camianın 2. ve 3. V8 , Defenderleri olabilirler, hemde karbüratör koyma niyetindeyim, biraz düşüneyim pumamı yoksa v8 mi karar veremedik, 4.6 veya 5.2 karbüratörlü v8 daha çok kafama yatıyor.
Karburator gazda daga verimli çalışır düşüncesindeyim
Abi rahat ol işten anlamayan biri olsan düşünürdüm seni eyvah yandın derdim ama sende biz gibi bu araçları biliyorsun

yok aslında kupaları ve yürüyenleri gayet iyi, hatta oldukça iyi, ama içlerinde çalışan tek nokta yok, pardon sinyaller ve farlar çalışıyor, yalıtım sıfır, lastiklerin her biri başka marka ve çapları bile değişik ;D hidrolik direksiyon yok, bir sürü ıvır zıvır eksik var, yolda camın biri kapının içine düştü ;D fren yok silecekler çalışmıyor..... eksik çok.

Sıfırdan başlıyacağım , eğer moralimi bozmazsam, sonuçta muhteşem olacaklar ondan eminim.

discovery-V8' Alıntı:
...Sıfırdan başlıyacağım , eğer moralimi bozmazsam, sonuçta muhteşem olacaklar ondan eminim...

Ben de eminim sıfırdan başlayıp mükemmel bir araç çıkaracağından ve bu bölümde fotolarını göreceğimizden :smiley:
Tabi eğer uykusuzluktan ölmezsem ;D

Şu defender video ve ISAK landrover fotolarını koyanları varya ben napıyim bilmiyorum, ama bitince camianın 2. ve 3. V8 , Defender 110 ları olabilirler, hemde karbüratör koyma niyetindeyim, biraz düşüneyim pumamı yoksa v8 mi karar veremedik, 4.6 veya 5.2 karbüratörlü v8 daha çok kafama yatıyor.

yavuz,

tekrar hayırlı olsun,

motor seçiminde kolaylıklar diliyorum, karar vermek zor hakikaten... bir tarafta elma bir tarafta bamya... bende şimdi düşününce keşke puma motor taksaymışım diyorum, arazide ıslanma korkum olmadan alçak devirlerde elde edeceğim o müthiş torkla gürültüsüz, kulaklara çok hoş bir müzik gibi gelen muhteşem dizelin sesiyle binlerce km yol yapabilirdim...

ben şimdi ben bütün bunları yapamıyorum, araziye çıktığımda torkum yetmiyor, en ufak engelde batıp duruyorum, allahtan arkadaşlar beni çekip kurtarıyorlar... yağmurlu havalarda araziye çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye... çekile çekile bir haller oldum o yüzden çeneme vurdu...

ha, birde nedense gülümsememe engel olamıyorum ama o da geçer dedi doktor zamanla...

Günaydın herkese..Yavuz'da defender projesine başladı sonunda. ;D.Bu günleride gördük ya gözümüz açık gitmez..Sevgili Rehanın kulaklarını çınlatıyorum her discovery cinin kafasında bir defender projesi vardır derken haklı imiş. ;)..Herkes birgün defendere binecek....
:D
Şaka bir yana hayırlı ugurlu olsun Yavuz kardeşim gerçekten çok farklı bir araba yapacagına,hepimizin saygı duydugu ve imrendigi bilgi birikimini kullanarak ortaya örnek alınacak bir araç çıkaracagına ve tüm yapım aşamasını üretici firma titizliginde dökümante ederek bundan sonra bu tip bir proje gerçekleştirecek olanların başvuracagı önemli bir kaynak haline getirecegine yürekten inanıyorum..Sonucu merakla bekliyecek ve takip edecegiz.. Defender topiklerine yazan ve resim koyan biri olarak gaza gelmenden ötürü bende kendimi sorumlu hissediyorum. :(.bu durumda UK piyasasından temin edilecek internetten veya eş dost vasıtası ile bulacagın yada scrapyard larda benim rastlıyacagım kıvır zıvır ne varsa eline geçmesine yardımcı olarak projenin arkasında oldugumu bildirmeyide vazife sayıyorum...
Senin ve o hurda olmaktan kurtarıp yeni bir hayat verecegin landın yolu ve şansı acık olsun..Sevgilerimle..

Yavuz,

uyma sen bu garibin yoluna... V8 kullanıyorum deyip LPG'ye tamah eden bir ağır beyefendi olurlar kendileri.... oturdu mu ezecek cinsten :smiley:

geçen hafta 130PS puma buldum Ankara'da. Fatih İmpar'da duruyor. 46K km'de... uygun fiyat vermişti. istiyorsan bir uğra. araçlardan birini V8 birini Puma yap... bakalım sonra hangisini kullanıyorsun.

şimdiden hayırlı olsun.

Yavuz hayırlı olsun.
baya zor bir uğraşa girmişsin.( maddi,manevi.)
bilgi birikiminle parelel olarak ,çok güzel bir araç olacağını tahmin ediyorum.
burdan merakla izleyeceğim arada yapım aşamasınada bakabilirim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,846
Kayıtlı Üye Sayımız
166,631
Kaydolan Son Üyemiz
Gezginjasmin

SON KONULAR

Geri