Ynt: Land Rover Fotoğrafları
Şu defender video ve ISAK landrover fotolarını koyanları varya ben napıyim bilmiyorum, ama bitince camianın 2. ve 3. V8 , Defender 110 ları olabilirler, hemde karbüratör koyma niyetindeyim, biraz düşüneyim pumamı yoksa v8 mi karar veremedik, 4.6 veya 5.2 karbüratörlü v8 daha çok kafama yatıyor.
yavuz,
tekrar hayırlı olsun,
motor seçiminde kolaylıklar diliyorum, karar vermek zor hakikaten... bir tarafta elma bir tarafta bamya... bende şimdi düşününce keşke puma motor taksaymışım diyorum, arazide ıslanma korkum olmadan alçak devirlerde elde edeceğim o müthiş torkla gürültüsüz, kulaklara çok hoş bir müzik gibi gelen muhteşem dizelin sesiyle binlerce km yol yapabilirdim...
ben şimdi ben bütün bunları yapamıyorum, araziye çıktığımda torkum yetmiyor, en ufak engelde batıp duruyorum, allahtan arkadaşlar beni çekip kurtarıyorlar... yağmurlu havalarda araziye çıkmıyorum ne olur ne olmaz diye... çekile çekile bir haller oldum o yüzden çeneme vurdu...
ha, birde nedense gülümsememe engel olamıyorum ama o da geçer dedi doktor zamanla...