Abi sen alsana beni yanına yedekTransporter' Alıntı:Ah be Yunus neler var buralarda bi görsen..Sıradan dedigimiz araba td5...
cj için bile bu kadar ağır konuşmamıştın...bu laf tarihe geçer ;Ddiscovery-V8' Alıntı:Beni biraz daha gaza getirin, ihtiyacım var, buradaki fotolara baka baka gaza geldim, bugün defender aldım, discodan sonra çöp tenekesi gibi geldi açıkçası.
Cüneyt abiye katılıyorumdiscovery-V8' Alıntı:Beni biraz daha gaza getirin, ihtiyacım var, buradaki fotolara baka baka gaza geldim, bugün defender aldım, discodan sonra çöp tenekesi gibi geldi açıkçası.
Başkalarının defenderleri için söylemedim millet toplamış mis gibi biniyor ama benimki boş teneke henüz.o sebepten öyle bir terim kullandım, benimki gerçekten çöp tenekesi gibi.duman' Alıntı:cj için bile bu kadar ağır konuşmamıştın...bu laf tarihe geçer ;D
yunus bager' Alıntı:Cüneyt abiye katılıyorum
Abi hemen yapayım ben sana yarın fiyat soylerim ama bi şartla reklamını yapacaksındiscovery-V8' Alıntı:Alınmaaaaaa, Sendeki bitmiş bendeki henüz başlanmamış, öyle düşün ilk aldığın günü düşün.
Bizim spacerler nooldu?