Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,551
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

edaghan' Alıntı:
TÜV'ün lastik boyutu konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum. en azından 35-37 inch lastiğe kadar fark etmezler... yeter ki, çok sırıtan bir araç olmasın. yani, lastik - arabanın yükseltme kiti - dodikleri felan birbirine uyumlu olsun...

arkandayım Yavuz abi. sen yap... sırada ben varım.

Engincim bence 35 i direk farkederler, heralde işlemleri tamamlayıp, şimdiki lastiklerle gideceğim muayeneye, motosiklet tadında kullanırım 1-2 gün ;D

Daha iki ayım var bakalım zaman ne gösterecek.

Etiketler

Yavuz gördün mü yaptığını, gidip gelip o beyaz def.lere bakıyorum ama alamıyorum :mad:

Bari telefondan alayım ;D

edaghan' Alıntı:
abi 3 inch çok farkeder mi? arabanın kaportasında ya da yüksekliğinde oynama yapacak mısın?

35 i yakından gördünmü ? ;D ;D

kağıt üstünde 3 inch ama çamurluğun içine sokmaya çalışınca anlaşılıyor büyüklüğü ;D en az 2 inch yükseltme şart. Çamurluk ağzı ve kolların değişmeside şart.

SDC' Alıntı:
Yavuz gördün mü yaptığını, gidip gelip o beyaz def.lere bakıyorum ama alamıyorum :mad:

Bari telefondan alayım ;D

Sorma bende bakıp bakıp hayal kuruyorum ;D sayısal yine devretmiş , oynayalım diyorum. ;D ;D

discovery-V8' Alıntı:
35 i yakından gördünmü ? ;D ;D

kağıt üstünde 3 inch ama çamurluğun içine sokmaya çalışınca anlaşılıyor büyüklüğü ;D en az 2 inch yükseltme şart. Çamurluk ağzı ve kolların değişmeside şart.

2 inch yükseltme derken +3 var zaten ona ek +2 inch demek istedim yanlış anlaşımasın. Toplamda 5 inch gibi, ama son 2 inch amortisörlere yansımayacak, kuleleri düşüreceğim, helezonları değiştirmeden parça ile yülseltceğim.

discovery-V8' Alıntı:
Sorma bende bakıp bakıp hayal kuruyorum ;D sayısal yine devretmiş , oynayalım diyorum. ;D ;D

Demek yalnız değilim, kaç gündür elim bollaşsa nasıl bişi toplarım diye hayal kuruyorum.

Yavuz,

5" yükseltme bana fazla abicim. bu bücür boyumla 2" yükseltme ile bile zor binip iniyorum.. 5" yükseltme ve 35" lastik ile çamurlu ayağımı 6" daha yukarı kaldırmam lazım... ki, benim etim neee budum nee... :(

edaghan' Alıntı:
Yavuz,

5" yükseltme bana fazla abicim. bu bücür boyumla 2" yükseltme ile bile zor binip iniyorum.. 5" yükseltme ve 35" lastik ile çamurlu ayağımı 6" daha yukarı kaldırmam lazım... ki, benim etim neee budum nee... :(

Dururken kaldırım kenarında duracaksın kardeşim sende ;D

Standard
[attachment=1]

33 inch
[attachment=2]

D33.jpg

D34.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,638
Kaydolan Son Üyemiz
kerimov

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.