Land Rover Fotoğrafları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan KuruKafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 6,155
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 803,572
Ynt: Land Rover Fotoğrafları

Şuna tüv den onay alalabilirmiyim sizce? ;D

[attachment=1]

jordan_4.sized.jpg

Etiketler

Buda landrover fotoğrafı sayılır, meraklısına ! ;D

LR adına yakışır birşey yaptırmışlar toza, suya,darbeye dayanıklı ;D

[attachment=1]

big.jpg

discovery-V8' Alıntı:
Şuna tüv den onay alalabilirmiyim sizce? ;D

[attachment=1]
Aynısınımı yapmayı düşünüyorsun abi yakişmasına yakışırda şüanda tüvden geçemez ama seneye kalmaz hallolur bu işler ;)

Çamurluklar öyle şaç makasıyla kesilmiş gibi olmayacak, çamurluk ağızları olacak ve yürüyen % 100 landrover olacak devşirme oradan buradan jeep işi uydurma olmayacak ;) , kolları buna uyacak şekilde değiştirdim, oranları belirledim lastikler gelince değiştireceğim , ama tüv le papaz olurmuyuz ? yada her defasında normal lastikleri takıptamı gideyim?

TÜV'ün lastik boyutu konusunda sorun çıkacağını sanmıyorum. en azından 35-37 inch lastiğe kadar fark etmezler... yeter ki, çok sırıtan bir araç olmasın. yani, lastik - arabanın yükseltme kiti - dodikleri felan birbirine uyumlu olsun...

arkandayım Yavuz abi. sen yap... sırada ben varım.

discovery-V8' Alıntı:
Buda landrover fotoğrafı sayılır, meraklısına ! ;D

LR adına yakışır birşey yaptırmışlar toza, suya,darbeye dayanıklı ;D

[attachment=1]

Aslında bir tek bende olsun diyordum ama... :smiley: paylaşmadan edemedim. Cep telefonu örneği gibi, Land Rover adına üretilmiş çeşitli ürünler var. Bunlardan beğendiğim bir tanesi de şu:

[attachment=1][attachment=2][attachment=3]

ne yazık ki UK fiyatı 275 GBP. TR satış fiyatını sormaya bile gerek yok. Neyseki ebay var. 80 GBP civarına satılıyor.

231915024_o.jpg

231915494_o.jpg

yavuz

o beyaz def'lerdeki lastik ve jant ebadı nedir sence? discoya ne lastik/jant kombinasyonu düşünüyorsun?

ayıptır söölemesi ben TÜV den sıfır hatayla geçtimde...jantları 100 ytl ye halledebiliyorum ama beadlock olayı yok tabiki... eğer beadlock olayına da bir çare bulursam kesin bu olaya gireceğim... tabi araziyi tekrar 1:41 yada 1:67 yapmak ve aksları takviye etmek falan işin cabası...

edaghan' Alıntı:
Aslında bir tek bende olsun diyordum ama... :smiley: paylaşmadan edemedim. Cep telefonu örneği gibi, Land Rover adına üretilmiş çeşitli ürünler var. Bunlardan beğendiğim bir tanesi de şu:

ne yazık ki UK fiyatı 275 GBP. TR satış fiyatını sormaya bile gerek yok. Neyseki ebay var. 80 GBP civarına satılıyor.

Çok güzelmiş saat, ben şu siteyide çok seviyorum :

http://www.thegearshop.co.uk/

Artık bi LR sahibi olunca... ::smiley:

discovery003.jpg

6Land_Rover_Discovery_3_2005_2.jpg

www.resims.net_Land_Rover_Discovery_3_2005_2.jpg

2005-Land-Rover-Discovery-3-SA-1280x960.jpg

land_rover_discovery_2002_2d.jpg

land_rover_discovery_1999_2d.jpg

land çok iyi bir arazi acacı ve çok yakışıklı ama defender bi başka. insanın baktıkça bakası geliyor :smiley:

ndoganci' Alıntı:
yavuz

o beyaz def'lerdeki lastik ve jant ebadı nedir sence? discoya ne lastik/jant kombinasyonu düşünüyorsun?

ayıptır söölemesi ben TÜV den sıfır hatayla geçtimde...jantları 100 ytl ye halledebiliyorum ama beadlock olayı yok tabiki... eğer beadlock olayına da bir çare bulursam kesin bu olaya gireceğim... tabi araziyi tekrar 1:41 yada 1:67 yapmak ve aksları takviye etmek falan işin cabası...

Naci hedefi geçen yıl koyduk sapma yok , 35 takılacak, offset jantlar zaten hazır 5 adet, Beadlock bildiğim kadarıyla düşük basınçla dolaşacaksan lazım, yoksa normal hava değerlerinde lastiğin sıyrılması dönmesi mümkün değil. Boşuna masraf bence.

Defenderler 38 inch balon lastik kullanıyor, yani araziye çok uygun değil çok derin buzullar ve kar üzerinde gezmek için yapmışlar, ağırlığı dağıtarak kar a batmadan yürümeye yarıyor, izlanda, kuzey kanada, kuzey kutbu, laponya ( japon değil Lapon ) gibi yerlerde kullanımı çok yaygınmış. aks açıklıkları 110 inch gibi durmasına rağmen kapıları bozmamak için arka dingiller biraz geri çekilmiş.

35 inch takmak için ya ayna mahruti 4.11:1 e dönecek hem hi hem lo düzeliyor kayıp olmuyor veya sadece düz yol için arazi hi , 1.41 yeterli oluyor.

Selamlar

bymuammer' Alıntı:
land çok iyi bir arazi acacı ve çok yakışıklı ama defender bi başka. insanın baktıkça bakası geliyor :smiley:

Dedmimya abi zaten " Dünyanın en karizmatik aracı Defender dir", kusurları eksikleri mutlaka vardır ama karizmasına laf söylenemez.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,639
Kaydolan Son Üyemiz
derinb

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR