Land Rover Discovery Td5 - Yazılım & Chip

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan albeni Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 50
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 17,443
60 üstü istenilen arabanın herşeyinin iyi olması lazım , yani kazası belası en ufakta olsa olmaması, motor 250 -350 bin aralığında değil, her taraf pırıl pırıl gibi
Adam offroad donanımı yapmış eyvallah , 400 bin km de 68 , lem motor okeye dönüyor , ne 68 zi gibi
Sade olup o paraları isteyenler de var tabi , bana göre bu arabanın hiç birşey yapılmamış temiz olanının max edeceği rakam 55 , 60 ultra temizse belki gerisi yalan
Tok satıcılar şişirip duruyor fiyatı

Etiketler

2005 disco td6 ların fiyatına bakın derim bende , 2 70 se , 3 160 lira olması lazım
Bu arada geçen sene siz aracı 50 ye mal etmişiniz , alıncaya kadar benim fikrimde olduğunuzdan adım kadar eminim
Fiyat tavan falan yapmadı bu araca 70 lira vericek adamın aklından şüphe ederim nokta

2005 disco td6 ların fiyatına bakın derim bende , 2 70 se , 3 160 lira olması lazım
Bu arada geçen sene siz aracı 50 ye mal etmişiniz , alıncaya kadar benim fikrimde olduğunuzdan adım kadar eminim
Fiyat tavan falan yapmadı bu araca 70 lira vericek adamın aklından şüphe ederim nokta
Kısmen katılmakla beraber: (Bu arada tabi espiri yaptığımı fark ettiğinizi umarak yazmaya devam ediyorum)

-TDV6 D3'lerin ben de hastasıyım. Ancak ne zaman TD5 gibi zebil gibi çıkma parçası olur, ne zaman motoru rektefiye edilmeye başlanır, ne zaman üstün Türk sanayisi sorunlarını öğrenmeye başlar, o zaman alabilirim. Bir yanda 9000 TLye rektefiye edilebilen D2, bir yanda mecbur 25.000 TL'ye yarım blok takma mecburiyeti olan D3. Körüğü sensörü sunroof tıkırtısı bilmem nesi adamın imanını gevretir D3.

-İnternet fiyatlarına takılmamak gerektiğini sanırım buradaki değil Türkiyedeki herkes öğrenmiştir. Ne CJ5'ler ne Defenderlar ne evler ne yatlar var saçma sapan fiyatlı. Gerçek satıcı ve gerçek alıcı buluştuğunda "nispeten" mantıklı rakamlara gidecektir TD5'ler. Ama esas fiyatın yükselme sebebi gerçekten Defender'a yakın kabiliyette bir aracın uzun yol ve şehir içi kullanım yapabilen hali olması ve parça/bakım rahatlığı. Buradaki rahatlık tabi ki sorunsuzluk değil. Aynı ayarda Prado veya Pajero alın (dizelini 2 katı fiyata), bir kasnak için 3 ay bekleyin, o zaman anlaşırız.

Nokta.

Duster olsun suzi olsun söküp yeniden topladığım araçlar için geri hizmet veriyorum soru soran olursa
Bide bunu söküp takalım taktım kafaya bu aracı alıcam öyle veya böyle
Ben Ankarada değilim bu arada İstanbuldayım, bahsettiğim arabaya az önce baktım dökülüyor, Ankarada sizinki kadar temiz varsa gelir alırım
Şehirler arası bu model için boşa gidip gelme açısından zor ama , görüp tavsiye edeceğiniz bir araç olabilirse olabilir
İçi bej renk olmazsa olmazım, dış renk çok farketmez, offroadla işim yok , offroad yapmış araç olmazsa iyi olur

Son düzenleme:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,764
Kayıtlı Üye Sayımız
166,584
Kaydolan Son Üyemiz
ouzdede08

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR