umutcelikel
No pain no gain...
Tek kabin ve mayına basmış kıvamda oluyorlar...Mke'deki tenteli 110'luklar tek kabin mi çift kabin mi oluyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Tek kabin ve mayına basmış kıvamda oluyorlar...Mke'deki tenteli 110'luklar tek kabin mi çift kabin mi oluyor?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mayina basmamis olanda cok farkli degil zaten , yan cam kelebeginde bel fitigi 05.. land rover yol servisi etiketi oluyorTek kabin ve mayına basmış kıvamda oluyorlar...
Ahahahahahahahaha))))))) Bu arada defenderda cam kelebeği yok))))Mayina basmamis olanda cok farkli degil zaten , yan cam kelebeginde bel fitigi 05.. land rover yol servisi etiketi oluyor
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mesajı çoook geç gördümYnt: Land Rover Defender Satış İhaleleri
Arkadaşlar
Eğer ilgilenen olursa Erzurum Aras Enerji Dağıtım Şirketinin 2. el araç satış ihalesi var
Liste çok uzun.. İnceleyin derim
Link: Araç Satışı ilanı | Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. | www.arasedas.com
ARAS EDAŞ Genel Müdürlüğümüz Erzurum, Erzincan, Bayburt, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır il Koordinatörlüklerimizin kapalı ambarı ve açık alanlarında bulunan ihtiyaç fazlası araçlar ve teçhizatlar satışı işi açık ihale usulü ile yapılacaktır. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir.
+1Arkadaslar 25 subatta kayseride ihale vardi kesin donuclar sudur.ruhsatta 2 kisilik kamyonet yazan 1990 model bakumsiz koltuksuz arac 17000+%18 kdv + diger vergilere satilmistir 1993 model ruhsatta dizel gercekte benzinli olup koltuklari olmaysn digerine gore biraz daha bakimli arac 27500+kdv+diger verggilere satilmistir alan arkadaslari hayirli olsun .bu fiyatlara devletten arac aldiklari icinde ayrica tebrik ederim.malum sitede araclar faha ucuz bunu anlamak zor arac yururmu bilinmez neyi var yok bilinmez plaka yok muayene yok nasil olur kaca mal olur bilinmez ben bunu anlayamadim beyse herkeson bir bildigi vardir herhalde......