+1ertug-isg' Alıntı:Osman bey gordugunuz araclarin durumunu burdan yazarsaniz ve eğer varsa fotograflarini paylasmaniz daha faydali olucağıni dusunuyorum
ertug-isg' Alıntı:Tolgahan bey 24 nisanda bir ihala ben bulamadim ama 28 nisanda var ihale buda linki
http://www.mkek.gov.tr/Ihaleler/File/28%20NİSAN%202015%20TARİHLİ%20ARAÇ%20İHALE%20LİSTESİ..pdf
Bu yorumun uzerine kimse girmez sanirim ihaleye ...osmanakyürek' Alıntı:Arkadaşlar şu anki Aliağa daki araclar çok kötü ve rezil durumda zaten 2 ihaladir de satılamayan araclar bence bu araclara ihaleye girilmez sadece 1 tane 2000 model kapalı kasa 5 kapılı defender var oda NATO dan geldiği için satışı olmuyormuş kesilip hurdaya gidecekmiş
Bu yorumun uzerine kimse girmez sanirim ihaleye ...osmanakyürek' Alıntı:Arkadaşlar şu anki Aliağa daki araclar çok kötü ve rezil durumda zaten 2 ihaladir de satılamayan araclar bence bu araclara ihaleye girilmez sadece 1 tane 2000 model kapalı kasa 5 kapılı defender var oda NATO dan geldiği için satışı olmuyormuş kesilip hurdaya gidecekmiş